Prima pagină » Cornilă, primul liberal care sare la gâtul PSD după alegerile interne: ”Ați fost la guvernare timp de 7 ani în care ați uitat de Botoșani”
Politică

Cornilă, primul liberal care sare la gâtul PSD după alegerile interne: ”Ați fost la guvernare timp de 7 ani în care ați uitat de Botoșani”



 


Sorin Cornilă, PNL: Dezinformare si demagogie marca PSD Botosani. Trimit comunicate inselatoare in loc sa faca treaba pentru botosaneni. 

Cei de la PSD nu fac decat sa dezinformeze si sa manipuleze opinia publica din Botosani prin comunicate cu scopul de a induce in eroare cetatenii.


Tin sa le reamintesc ca la un an de la instalare, guvernul liberal a alocat fondurile pentru drumurile Botosani – Targu Frumos si Botosani – Stefanesti, lucrari care deja sunt la faza de executie.

Tot la capitolul acesta le reamintesc ca proiectul pentru drumul strategic care ne este prezentat zilnic cu poze si trambite de catre administratia judeteana PSD, acel asa zis „brăduț” după cum l-a numit doamna președinte CJ, este un proiect al administratiei liberale din 2014, proiect uitat in sertarul administratiei PSD din mandatul 2016-2020 si acum vor sa ne spuna ca este meritul lor. De ce nu ati finalizat acest proiect la timp, domnilor din administratia PSD daca sunteti atat de performanti? Sau nu va asumati acel mandat din 2016-2020?
In aceeasi situatie sunt si alte proiecte demarate cu ani in urma, ati fost la guvernare timp de 7 ani in care ati uitat de Botosani, nu am beneficiat de niciun proiect de anvergura si acum veniti sa ne povestiti despre guvernarea liberala? Cetatenii va vor sanctiona pentru demagogia si dezinformarea care o puneti in aceste comunicate!

Sorin Cornilă, primvicepresedinte PNL Botosani prin Departamentul de comunicare