Prima pagină » Un om de afaceri, cel mai tânăr primvicepreședinte din istoria PNL Botoșani
Politică

Un om de afaceri, cel mai tânăr primvicepreședinte din istoria PNL Botoșani





Omul de afaceri Sorin Cornilă, fondatorul Powerline, a devenit cel mai tânăr primvicepreședinte din istoria PNL Botoșani.

Acesta a fost ales pentru funcția de primvicepreședinte, după ce în ultimele luni a fost secretar general al PNL Botoșani. El are doar 39 de ani și este unul dintre ”lupii tineri” din PNL Botoșani. 

Într-o postare pe contul său de Facebook, Sorin Cornilă le-a mulțumit colegilor pentru susținere și a declarat că va încerca să repare tot ce se poate în PNL pentru ca partidul să se impună prin fapte, nu prin vorbe.



Președinte al PNL a rămas deputatul Costel Șoptică, care l-a învins pe prefectul Dan Nechifor.

”Astăzi (n.r. ieri) la alegerile interne am primit susținerea prin vot și am fost ales Primvicepreședinte al PNL Botoșani. O poziție care ma obligă în același timp să fiu mai determinat în drumul pe care l-am ales in urma cu 9 ani când am devenit membru PNL, acela de a promova valorile si principiile liberale. Voi munci asiduu să demonstrez, să îndrept tot ce este de îndreptat, să pun umărul la un PNL unit care să vă demonstreze si să vă convingă prin fapte, nu prin vorbe!

Mă înclin și le mulțumesc colegilor primari, viceprimari, conslieri locali, consilieri județeni, membri liberali care astăzi m-au onorat cu votul lor și îi asigur că vor regăsi în continuare în mine un coleg si un partener corect pe care se pot baza

#PNLaltfel #Împreună”, a postat Sorin Cornilă.