Prima pagină » Foloseste o solutie eficienta pentru a-ti uda gradina: investeste in pompe de apa! 
Economic Știri locale

Foloseste o solutie eficienta pentru a-ti uda gradina: investeste in pompe de apa! 




Locuiesti intr-o zona arida, in care nu ploua foarte mult, dar vrei totusi sa-ti cultivi fructe si legume de care sa te bucuri? 

Atunci trebuie neaparat sa apelezi la o solutie prin care sa obtii necesarul de apa intr-un mod eficient. Investeste intr-o pompa apa murdara, care filtreaza apa si pe care o poti aseza in diferite locuri, in functie de sursa de care dispui. Este vorba despre un dispozitiv care te ajuta sa obtii rezultate de top si recolte bogate. 

Ce este o pompa apa murdara? 

Pentru inceput, trebuie sa stii ca pompele de apa au fost create special pentru a te ajuta in cadrul activitatilor agricole, fie ca folosesti apa curata sau murdara. Mai exact, aceste obiecte ajuta la alimentarea cu apa pentru culturile pe care le ai. Pompele nu cantaresc mai mult de 10 kilograme si functioneaza pe baza de benzina fara plumb. 

Inainte de a alege pompa ideala, trebuie sa te documentezi despre caracteristicile acesteia, pentru a fi sigur ca iei decizia potrivita. 

Gradul de ridicare 

Despre gradul de ridicare al pompei trebuie sa stii ca se refera la energia pe care o primeste unitatea de lichid de la pompa. Mai exact, est evorba despre cat de sus este apa ,,aruncata”. Poti gasi detalii despre aceasta caracteristica in descrierea pompelor pe care le ai la dispozitie. Cu cat sursa ta de apa este la o adancime mai mare, cu atat iti trebuie o pompa cu grad de ridicare mai mare, pentru a beneficia eficient de cantitatea de apa necesara. 

Tipuri de pompe 

Foarte important este sa stii si faptul ca pompele de apa sunt impartite in mai multe categorii, in functie de modul in care sunt concepute. De exemplu, ai la dispozitie pompe submersibile sau pompe de suprafata. Daca primele trebuie montate in pamant, cele de suprafata pot fi asezate foarte usor direct pe sol si le poti crea un traseu care sa ajunga pana la gradina ta. 

Care sunt avantajele de care te bucuri datorita pompelor de apa? 

Printre elementele pe care mai trebuie sa le iei in considerare se numara si beneficiile pe care ti le ofera pompele de apa; 

  • randament si fiabilitate sporite; 
  • obtii apa de care ai nevoie foarte usor; 
  • reduci din munca pe care o depui pentru intretinerea fructelor si a legumelor; 
  • zgomotul produs de pompe este unul redus, asa ca nu vei fi deranjat si nici nu vei incomoda vecinii; 
  • condensul nu mai reprezinta o problema pentru pompa pe care o alegi; 
  • elimini posibilitatea de a inunda caminul; 
  • elimini riscul ca apa sa inghete in pompa in anotimpul rece. 

Poti comanda pompa preferata online 

In loc sa colinzi magazinele fizice in cautarea celei mai bune pompe, ideal este sa o comanzi online. Aceasta solutie este practica si eficienta, mai ales ca poti plasa comanda online de pe orice device conectat la Internet: telefon mobil, laptop sau tableta. 

RegalFermierul.ro iti pune la dispozitie o gama larga de produse de top, care iti asigura rezultatele dorite. De la pompe submersibile, pana la cele de suprafata, toate sunt la doar un click distanta pentru tine. Ideal este sa verifici si garantia cu care produsul tau preferat vine la pachet, pentru a fi sigur ca te poti intoarce la magazinul online, daca intampini probleme. 

Telefon: 0769493825 / 0336 802 328