Prima pagină » Budăi a desființat performanțele cu care se laudă PNL-USR: ”Au reintrodus în sărăcie severă peste 120.000 de români. Puterea de cumpărare scade”
Știri locale

Budăi a desființat performanțele cu care se laudă PNL-USR: ”Au reintrodus în sărăcie severă peste 120.000 de români. Puterea de cumpărare scade”





Deputatul Marius Budăi, fost ministru al Muncii, a fost printre parlamentarii care au luat cuvântul în ziua dezbaterii moțiunii PSD împotriva Guvernării PNL-USR-UDMR.

Parlamentarul botoșănean a prezentat informații despre nivelul sărăciei din România, în total contrast cu datele prezentate de partidele de guvernare despre creșterea economică.

 

”O guvernare care îi conduce pe români la sărăcie trebuie dusă la coșul de gunoi. Performanțele dvs. au reintrodus în sărăcie severă peste 120.000 de români. De la zi la zi puterea de cumpărare scade. Cum să crească puterea de cumpărare când salariile sânt înghețate? Cum să o ducă bine un bunic atunci când prețurile medicamentelor s-au scumpit? Domnule fantastic, când vă mai lăudați cu diverse cifre poate luați în calcul că 40% din gospodăriile din România nu-și pot plăti facturile.

De ce țineți să ne aduceți aminte neaparat de guvernarea Boc?”, a spus Marius Budăi, în Parlament.