Prima pagină » Flutur, mesaj anti-Șoptică: ”Nu pot să susțin pe cineva care a înjumătățit scorul partidului”
Politică Știri locale

Flutur, mesaj anti-Șoptică: ”Nu pot să susțin pe cineva care a înjumătățit scorul partidului”





Fostul primar Cătălin Flutur, fost președinte al PNL Botoșani, a declarat că partidul are nevoie de o schimbare a conducerii pentru că rezultatele de la ultimele alegeri au fost catastrofale pentru liberalii botoșăneni.

Acesta spune că actualul președinte, deputatul Costel Șoptică, și-a arătat calitățile la ultimele alegeri, când PNL a fost învins fără drept de apel de PSD la Botoșani. Flutur a lăsat de înțeles că îl va susține pe Dan Nechifor în competiția internă din PNL pentru funcția de președinte al filialei județene Botoșani.

”Nu pot să susțin pe cineva care a înjumătățit scorul partidului. Nu a fot un management politic adecvat care să ne ofere satisfacții din punct de vedere al scorurilor politice. Sunt absolut convins că cel mai bun partid de dreapta din România trebuie să aibă o conducere adecvată. În ultimii 4 ani, PNL Botoșani nu a progresat, a regresat. Am văzut că sunt unii care îi îndeamnă pe liberali să voteze pentru continuitate, dar mă întreb la ce continuitate se referă? La a nu conta în fața PSD?”, a declarat Cătălin Flutur.

În ceea ce privește alegerile pentru noul președinte al PNL Organizația Municipală, Cătălin Flutur a spus că în urbea reședință de județ este și mai dramatic pentru PNL.

”La municipiu e și mai grav pentru că la parlamentare am luat doar 4600 de voturi dintr-un potențial total de aproape 100.000”, a completat Cătălin Flutur.