Prima pagină » FOTO Paradisul vinului, berii, cafelei și a tutunului. Se deschide Artech Wine&Beer&Coffee, cel mai mare magazin premium de profil
Economic Știri locale

FOTO Paradisul vinului, berii, cafelei și a tutunului. Se deschide Artech Wine&Beer&Coffee, cel mai mare magazin premium de profil





Îndrăgitul somelier Daniel Haidarli a realizat o investiție care duce industria HoReCa la un alt nivel în județul Botoșani și creează un paradis pentru pasionații de vinuri, cafele, distilate și mâncare bună. 

Pasiunea lui Daniel Haidarli a făcut ca Artech Wine & Beer & Coffee să poată anunța deschiderea unui super magazin în municipiul Botoșani!

Acesta a făcut de la zero un loc unic în Botoșani, un concept premieră pentru acest colț de țară. Este practic un paradis cu vinuri din toata lumea, distilate deosebite, cafea, ciocolata, fistic, dulcețuri, salamuri, brânzeturi, tutun! Pahare, decantoare, cărți, bibliografie din lumea vinului. aproape tot ce își dorește un iubitor de gastronomie!

Deschiderea oficiala va fi în ultima săptămână a lunii mai 2021!



Artech Wine & Beer & Coffee este un concept nou, peste 1800 de etichete diferite in stoc cu posibilitatea degustarii lor, un magazin de referinta cu produse certificate, de calitate, un spatiu dedicat pasionatilor , un magazin de prezentare dar mai ales un centru de instruire in domeniul HoReCa.

Artech Textiles Botosani si-a extins domeniul de activitate in Horeca in urma cu 6 ani, timp in care si-a imbogatit de la an la an paleta de servicii si de produse de calitate. Serviciile din spatele acestui show room de prezentare lipseau din portofoliul Artech, visul managerului Daniel Haidarli de a putea transmite celor care ne calca pragul o parte din pasiunea pentru vin, pentru cafea, distilate, tutun, devenind realitate.

”Credem ca orice persoana pasionata, mai mult sau mai puțin implicata in domeniul HoReCa ar trebui sa treaca pragul acestui magazin, pentru a intelege cu adevarat aceasta lume minunata a vinului si a derivatelor sale, un magazin in care gasiti produse de calitate la toate categoriile de pret. Un magazin pt cadouri, un centru de perfectionare, un magazin in care ‘’vii pentru 15 minute si pleci dupa doua ore’’. ARTECH promovează excelența”, se precizează pe pagina de Facebook a Artech.

Artech oferă soluții complete pentru industria HoReCa:

1. Perdele, draperii, fete de masa, mocheta, pvc.

2. Scaune si mese pt Baruri si restaurante, mobilier luminos

3. Sisteme de protectie solara ( copertine retractabile, inchideri mobile, parasolare, inchideri rezidentiale ) .

4. Espressoare de cafea, pahare, accesorii pt servit bauturi.

5. Sisteme profesionale de incalzire si racire HORECA, utilaje pt industria HORECA.

6. Consultanta, transport, montaj.

7. Distributie – Bauturi, Ingrediente, branzeturi, salamuri , tigari, trabucuri, narghilele, gheata.

8.Training-uri, scolarizare personal, PREZENTARI, organizari evenimente.

www.artechtextiles.ro

www.artechwine.ro

www.vinuriobio.ro