Prima pagină » Fără grefe osoase și tratamente de luni sau ani. Implanturi zigomatice Nobel Biocare și dinți ficși în aceeași ședință la clinica Dentastic
Economic

Fără grefe osoase și tratamente de luni sau ani. Implanturi zigomatice Nobel Biocare și dinți ficși în aceeași ședință la clinica Dentastic

 

 


Nivelul de performanță la care a ajuns Clinica Dentastic este unul de referință pentru județul Botoșani și zona Moldovei pentru că echipa condusă de medicul Răzvan Pelin reușește să pună dinți ficși într-o singură ședință chiar și pacienților care au nevoie de grefe osoase.


Zilele în care refăcutul danturii dura luni sau chiar ani au apus de mult, iar acum lucrările se fac, cel puțin la clinica Dentastic, în doar o singură ședință, chiar și în cazurile în care ar fi nevoie de adiție osoasă.

 

În premieră în județul Botoșani, Clinica Dentastic realizează IMPLANTURI ZIGOMATICE Nobel Biocare (speciale) și dinți ficși în aceeași ședință, implanturile fiind personalizate pentru pacienții care nu mai au volum osos.

 


Medicul Răzvan Pelin, fondatorul Dentastic, a prezentat un caz deosebit de dificil al unei paciente care ar fi avut nevoie de grefe osoase și de multe luni la dispoziție pentru un implant dentar clasic, dar care la Botoșani s-a rezolvat în doar o ședință.

”Acest caz a fost unul extrem de dificil deoarece pacienta și-a dorit dinți ficși și estetica într-o singură vizită, dificultatea cazului a fost datorată lipsei volumului de osos maxilar, pacienta nemaiputând beneficia de implanturi dentare normale fără grefe osoase și multe alte proceduri complicate care ar fi lungit tratamentul pacientei pe ani de zile. Noi, echipa Dentastic, i-am oferit pacientei varianta implanturilor zigomatice și dinți ficși în aceeași vizită. Astfel s-au inserat două implanturi zigomatice și două implanturi standard pe care s-a ancorat lucrarea protetică fixă”, a declarat medicul Răzvan Pelin.

 

Acesta a prezentat și principalele avantaje ale implanturilor zigomatice: Oferă posibilitatea de tratament prin lucrări fixe a maxilarelor cu pierdere osoasa accentuată * Implanturile zigomatice evită procedurile de adiție de os și de ridicare a sinusurilor (”sinus lift”), astfel pacientul beneficiază de un tratament de durată mai scurtă și mai confortabil.

 

 



Ce implanturi zigomatice sunt folosite la Dentastic?

La nivel global, exista foarte puțini producători de implanturi zigomatice însă cea mai importantă

companie este Nobel Biocare din Elvetia. Acestă companie deține cea mai veche și vasta experiență în domeniul implantologiei dentare, fiind considerată de mulți ani și la ora actuală, lider mondial în domeniul cercetării și producției de implanturi dentare.

”În Clinica Dentastic utilizăm implanturile Nobel Zygoma. Chiar daca sunt cele mai scumpe din lume, asigură cele mai bune rezultate pe termen lung pacienților, producătorul garantându-le „pe viață”. După cum observați transformarea pacientei este uimitoare. Dentastic today, fantastic tomorrow!”, a încheiat medicul Răzvan Pelin.

 

Clinica deținută de medicul Răzvan Pelin, Dentastic, s-a poziționat din start ca fiind una de top și a rămas acolo prin investiții în aparatură de ultimă generații și prin practicarea celor mai noi tehnici de pe piață, ceea ce a făcut ca în portofoliul de clienți să figureze pacienți din toată regiunea Moldovei, dar și din alte regiuni ale țării și, mai ales, din Diaspora.