Prima pagină » Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, a solicitat sprijin pentru mediul de afaceri deputatului Șoptică, președintele PNL 
Economic Știri locale

Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, a solicitat sprijin pentru mediul de afaceri deputatului Șoptică, președintele PNL 

omul de afaceri Valeriu Iftime, presedintele Camerei de Comert Botosani
omul de afaceri Valeriu Iftime, presedintele Camerei de Comert Botosani

Miercuri, 28.04.2021, Președintele Camerei de Comerţ și Industrie Botoşani a avut o întâlnire de lucru cu Preşedintele organizaţiei PNL Botoşani, dl. deputat Costel Şoptică. 

Ca urmare a discuțiilor purtate Camera de Comerț și Industrie Botoșani, organizație neguvernamentală, apolitică și de interes public, solicită sprijinul mediului de afaceri din județ pentru identificarea de soluții concrete de redresare economică, propuneri care să fie aduse la cunoștința decidenților și sprijinite de tot spectrul politic din România.

De asemenea, Sistemul Camerelor de Comerț din România solicitată sprijinul decidenților  politici pentru crearea și administrarea unei platforme informatice, la nivel național, care să interconecteze datele gestionate de instituțiile cu rol esențial în viața economică, date care vor fi folosite pentru elaborarea de analize economice pe domenii de activitate, bazate pe informații reale și de actualitate, în vederea atragerii de investitori în zonele mai puțin dezvoltate.

CCI Botoșani își reafirmă dorința și deschiderea spre dialog constructiv cu reprezentanții tuturor partidelor politice, în beneficiul mediului de afaceri din județul Botoșani, astfel încât oamenii de afaceri să poată participa activ la inițiativele legislative menite a veni în sprijinul mediului economic .

 

Biroul de presă al CCI Botoșani 

 


Video