Prima pagină » VIDEO Contestație pe lotul de drum Răuseni-Hlipiceni-Todireni-Albești-Trușești-Dângeni-Hănești. Pe celelalte două loturi în mai încep lucrările
Administrație Știri locale

VIDEO Contestație pe lotul de drum Răuseni-Hlipiceni-Todireni-Albești-Trușești-Dângeni-Hănești. Pe celelalte două loturi în mai încep lucrările




După ce în ultimii trei ani licitația pentru modernizarea drumului județean strategic nu s-a putut organiza pentru că nu s-au prezentat firme, acum asistăm la războiul contestațiilor între companiile care au depus oferte.

Deși a fost desemnată câștigătoarea a celor trei loturi de drum județean, Conrec a pierdut lupta și câștigătoare au fost desemnate asocierile de firme de pe locul doi. Doar că și în acest caz, pe lotul doi al drumului judțeean strategic s-a găsit o asociere de companii care să depună contestație.

“A expirat termenul de depunere a contestațiilor pe drumul strategic. Din păcate, pe lotul doi avem o contestație, lotul de pe DJ 282 Răuseni-Todireni-Albești-Trușești-Dângeni-Hănești.

Oferta câștigătoare a fost declarată cea depusă de asocierea dintre Cornels Floor-Construct-Com-Test Prima-Autotehnorom, iar contestația a fost făcută de asocierea Movco Holding – Aquapark – Hidrostoi Bulgaria. Contestanția va fi analizată de specialiștii din cadrul CJ și vom face toate demersurile legale să avem un rezultat cât mai repede cu putință”, a declarat Doina Federovici.

 

Din asocierea de firme care a depus contestația face parte și firma Aquapark din județul Neamț, cea care a câștigat și licitația pentru modernizarea drumului european Botoșani-Târgu Frumos.

 

”Cele două vești bune sunt legate de celelalte două loturi pentru care nu s-a înregistrat nicio contestație”, a precizat Doina Federovici, care a adăugat că după Sărbătorile Pascale va fi semnat și ordinul de începere a lucrărilor.

Astfel, pentru lotul 1 30 km Șipote-Rediu-Răuseni-Călărași și Dîngeni-Mihălășeni, va fi modernizat de asocierea condusă de firma Dalin XXL.

Pentru al treilea lot, 26 km, pe Blândești-Cerchejeni-Sulița-Lunca-Todireni, acest tronson va fi modernizat de asocierea condusă de Frasinul SRL.