Prima pagină » FOTO 3,6 milioane de euro, fonduri europene, pentru cel mai modern liceu din județ. Lucrările se vor termina la timp și nu vor fi costuri suplimentare
Administrație Știri locale

FOTO 3,6 milioane de euro, fonduri europene, pentru cel mai modern liceu din județ. Lucrările se vor termina la timp și nu vor fi costuri suplimentare




Primăria Săveni este aproape de a finaliza lucrările de modernizare a Liceului ”Dr. Mihai Ciucă”, un proiect cu o finanțare din fonduri europene în valoare de 3,6 milioane euro. 

Au fost modernizate clădirile vechi, a fost construită o clădire nouă cu amfiteatru, au fost amenajate și dotate laboratoarele de specialitate.

Foarte multe grupuri sanitare, încălzire centralizată, ultimele dotări din punct de vedere al siguranței la incendiu și un sprijin total din partea Primăriei pentru ca principala unitate de învățământ din oraș să fie un pol de atragere a elevilor din această regiune a județului.

”Chiar este un motiv de laudă pentru noi, administrația locală din Săveni, pentru că am alocat pentru dotări cei mai mulți bani din fonduri proprii la nivelul județului. Vorbim aici de dotări care nu au fost eligibile pe fondurile europene”, a declarat primarul Relu Tîrzioru. Acesta a precizat că proiectul va fi finalizat în termenul licitat și nici nu va avea costuri suplimentare.

În anul școlar 2021-2022, liceenii din Săveni și localitățile din zonă vor avea cel mai modern liceu din județul Botoșani.