Prima pagină » Un fond american de investiții a donat calculatoare de 20.000 de euro laboratorului de informatică din Liceul Săveni
Administrație Știri locale

Un fond american de investiții a donat calculatoare de 20.000 de euro laboratorului de informatică din Liceul Săveni



 


Liceul ”Dr. Mihai Ciucă” din Săveni are unul laborator de informatică de top la nivelul județului Botoșani ca urmare a unei donații primite de Primăria Săveni din partea unui fond de investiții american. 

Primarul orașului Săveni, Relu Tîrzioru, a declarat că valoarea donației este una mai mult decât consistentă și că a fost primită în toamna anului trecut. 

”Am primit ca donație calculatoarele pentru laboratorul de informatică în valoare de 20.000 euro și în momentul acesta avem un laborator extrem de performant, cu calculatoare noi, cu internet de mare viteză, cu camere video pentru fiecare unitate în parte”, a declarat primarul Relu Tîrzioru

Deși donația a fost făcută anul trecut, Tîrzioru nu a dezvăluit atunci numele donatorului pentru că au fost alegeri locale și nu a vrut să existe conotații politice. 

Fondul american de investiții care a făcut donația este Southern Harvest, cel care în județul Botoșani deține companiile Multiagra Vlăsinești, Agraria Nord Drăgușeni, Arland Mănăstireni, Agritotal Trușești și Agro-Solomonescu Miron Costin.