Prima pagină » FOTO Urban Serv a început să spele străzile și pietonalele din Botoșani. Primarul Andrei: ”Sunt spălate cu soluții prietenoase cu mediul”
Administrație Știri locale

FOTO Urban Serv a început să spele străzile și pietonalele din Botoșani. Primarul Andrei: ”Sunt spălate cu soluții prietenoase cu mediul”




Pentru prima dată în istorie, străzile și pietonalele din municipiul Botoșani sunt spălate doar pentru ca orașul să fie curat, nu din cauza pandemiei de Coronavirus.

Urban Serv a început din această săptămână să spele străzile și pietonalele din municipiul Botoșani cu soluții speciale care să nu afecteze mediul înconjurător.

În ultimii ani, una dintre principalele nemulțumiri din Botoșani a fost nivelul de mizerie de pe străzi, nu a gunoaielor, ci a depunerilor de pe margine.

 

 

”#Curățăm_orașul! Botoșănenii merită un oraș curat, igienizat și asta mi-am propus să le ofer. Am solicitat colegilor de la Urban Serv să demareze o amplă campanie de igienizare a șoselelor și trotuarelor din oraș, astfel că, de câteva zile, se lucrează intens la acest capitol. Calea Națională și Pietonalul Unirii sunt doar câteva din arterele spălate, următorul programat fiind Ocolitor Pacea. Am participat și eu în această dimineață la o astfel de acțiune și pot spune că sunt mulțumit de rezultatele care se văd deja. Cu siguranță vom avea un exemplu de oraș curat, pe care îl merită toți botoșănenii. Subliniez faptul că atât trotuarele cât și străzile sunt spălate cu apă și soluții speciale, prietenoase cu mediul. Campania de igienizare se va încheia doar atunci când toate arterele din oraș vor fi curățate”, a precizat primarul Cosmin Andrei pe pagina sa de Facebook.

În această perioadă, pe străzile nemodernizate au demarat lucrările de reprofilare și împietruire, pe cele modernizate au început plombările, iar municipalitatea a început demersurile pentru modernizarea străzilor din zona de la ieșirea spre Iași.