Prima pagină » VIDEO-FOTO Stadionul de 1,7 milioane euro cu teren sintetic de la Săveni, început în 2020, va fi inaugurat în vara lui 2021
Administrație Știri locale

VIDEO-FOTO Stadionul de 1,7 milioane euro cu teren sintetic de la Săveni, început în 2020, va fi inaugurat în vara lui 2021




Lucrările la construcția noului stadion construit în orașul Săveni cu 1,7 milioane euro prin fonduri guvernamentale avansează spectaculos și primul stadion construit de Guvernul României în zona Moldovei în ultimii 30 de ani va fi inaugurat în vara lui 2021, deși lucrările au început în 2020.

”Este un complex sportiv care pe lângă terenul de fotbal cu gazon artificial și cu tribune acoperite pentru 1500 de locuri, cu tribună VIP, va avea și un teren de volei și unul de baschet, ambele din tartan. Lucrările vor fi finalizate, estimez, în iulie 2021”, a declarat Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

Lângă noul complex sportiv format din teren de fotbal, teren de volei și teren de baschet, a fost inaugurată în urmă cu ceva timp și o sală de sport polivalentă.