Prima pagină » Încep lucrările de modernizare pe DN 29D Botoșani-Ștefănești
Administrație Știri locale

Încep lucrările de modernizare pe DN 29D Botoșani-Ștefănești




După ce vineri au început lucrările la ciotul de drum județean Prăjeni-Plugari-limita județ Iași, astăzi a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a drumului Botoșani-Ștefănești, care conectează municipiul reședință de județ cu Vama Stânca-Costești. 

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva săptămâni de deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, iar astăzi de către senatorul Cristian Achiței, deputat PNL Botoșani. 

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat astăzi, 29 martie, astfel încât constructorul desemnat prin licitație se poate apuca efectiv de lucru în teren. Conform contractului, termenul de execuție a investiției este de 24 de luni, astfel încât, în 2023 zecile de mii de botoșăneni care utilizează în mod curent acest drum vor beneficia de un drum modernizat.

După ce am contribuit decisiv, ca parlamentar de Botoșani, la parcurgerea tuturor etapelor legale pentru ca acest proiect de investiții să devină realitate, în următorii ani voi monitoriza cu atenție modul de derulare a lucrărilor de modernizare, astfel încât să poată fi anticipate și evitate orice sincope, iar termenul de execuție prevăzut în contract să fie respectat de către constructor. Am promis dezvoltare, ne ținem de cuvânt!”, a declarat Cristian Achiței