Prima pagină » FOTO-VIDEO Din Dubai, în Miami și în Clubul lui Trump. Super-artistul Mirel Manea, concert în SUA pe malul Atlanticului
Știri locale

FOTO-VIDEO Din Dubai, în Miami și în Clubul lui Trump. Super-artistul Mirel Manea, concert în SUA pe malul Atlanticului





Super-artistul botoșănean Mirel Manea, prim-trompetist al Filarmonicii Botoșani, a concertat în SUA, în luxul din Clubul lui Trump de pe malul oceanului Atlantic, în Miami, după ce în urmă cu câteva săptămâni a concertat în altă zonă a luxului mondial, Dubai.

Acesta a dus în SUA, în Miami, și un mesaj din partea autorităților botoșănene și o invitație din partea acestora.

”Închei cu bucurie o experiența absolut spectaculoasă la Miami, Florida, invitat de:

Optima Ventures / Chaim Schochet, născut într-o familie evreiască din Miami Beach, Florida.

CEO / American Real Estate Executive, Developer & Manager Optima Ventures.

Începuturile sunt pline de emoție și entuziasm, astfel au avut loc și întâlnirile cu Excelenta sa, Cătălin Ghenea, Consul General al României la Miami, Preasfințitul Andrei, Episcop Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române din America, și Parintele Silvius Sfera, Holy Cross Church – Hollywood, care au primit din partea Președintelui Consiliului Județean Botoșani, doamna Doina Feodorovici, o scrisoare de apreciere și mulțumire, de asemenea și invitația de a ne vizita județul, lucru care se va întâmpla cât de curând..

Au fost câteva zile pline de muzică și oameni frumoși și valori din cultura românească și evreiasca îmbinată cu lucrările din muzica clasică de largă popularitate la clubul internaţional de golf al lui Trump, care are unele dintre cele mai frumoase terenuri de golf din lume, cumpărat de Trump în timpul campaniei sale de la alegerile prezidențiale din SUA pentru a câștiga voturile alegătorilor.

Membrii clubului se pot bucura de plajă privată, piscină pe malul oceanului, spa de lux, restaurante fine, terenuri de tenis, un centru de fitness precum şi de divertisment.

În plus, este cadrul perfect pentru evenimente speciale, sărbători, nunţi şi gale.

Clubul lui Trump percepe o taxă de membru nerambursabilă de 100.000 de dolari, împreună cu taxe anuale de 14.000 de dolari.

Clubul a găzduit concerte susţinute de Céline Dion şi Billy Joel”, a postat îndrăgitul Mirel Manea pe contul său de Facebook.



 

 

Acesta a continuat cu un mesaj emoționant pentru toți românii plecați în străinătate și menit să ofere încredere atât acestora, cât și românilor rămași acasă.

 

”Îmi bate inima mai repede de fiecare dată când eu cânt pe scenele lumii sau oriunde am ocazia, nu există cuvinte care să descrie ce simte inima mea, pentru a visa trebuie să îți deschizi ochii și să începi să cânți ..avem tradiție, avem valoare.

Rămâneți români oriunde ați fi și nu uitați să va iubiti țara oriunde ați pleca!! Am să cânt pentru victorie, am să cânt pentru performanță, indiferent cât de greu ne este in viața de zi cu zi noi căutăm acea emoție care te face să visezi și să speri.

Muzica și iubirea nu au granițe și nici bariere.

Acesta este mesajul meu în aceste vremuri de restriște.

Eu vă mulțumesc tuturor și vă asigur că Dumnezeu este cu noi!”, a concluzionat Mirel Manea.