Prima pagină » Cum alegi corect o jacheta de dama
Economic Știri locale

Cum alegi corect o jacheta de dama

Simple, cu diferite modele, mai grosute sau subtirele, modelele de jachete dama se numara printre cele mai frecvente cautari ale clientelor in magazinele fizice si online despeicalitate inainte de anotimpul rece.

Jachetele au avantajul de a putea fi asortate cu diferite tinute, de la cele casual la cele sport si elegante, fiind deosebite pentru zilele in care temperaturilesunt scazute sau in serile foarte racoroase. Femeile au posibilitatea de a alege jachete de dama de primavara sau toamna, interesante si moderne, cu croieli deosebite si realizate din materiale de inalta calitate.

Cele mai frecvent achizitionate modele de jachete de dama

Cele mai frecvent achizitionate modele de jachete femei sunt cele indraznete, in randul tinerelor, in culori deschise, si cele clasice, in randul femeilor mature, care au depasit varsta adolescentei sau tineretii.

Jachetele din piele neagra si ecologica sunt printre cele mai des achizitionate modele de astfel de articole vestimentare, care se inchid cu fermoar intr-o parte si care confera o imagne puternica purtatoarelor si totodata o imagine feminina. Croiala cambrata si captusela care tine de card sunt doar cateva dintre motivele pentru care femeile aleg acest tip de geaca.

Jachete de dama pentru orice silueta

Fiecare femeie este unica in felul ei, de aceea in functie de silueta, preferinte in materie de culori si de croieli, clientele care pasesc pragul virtual al magazinului online Mahoni.ro au posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de forme, modele si culori astfel incat sa fie avantajate de design, de material si nuanta, pentru a avea o imagine impecabila.

Jachetele de dama de lanica sunt foarte la moda in acest sezon, materialul fiind sofisticat, pretios si foarte calduros, de aceea femeile ar trebui sa ia in calcul achizitionarea unei jachete din acest material foarte apreciat in lumea modei si catalogat ca fiind dificil de intretinut, dar cu un aspect cu adevarat pretios.

Jachetele din lana dau purtatoarelor o eleganta fara egal, astfel incat sa ofere un confort mare in ceea ce priveste frigul si un aspect cu adevarat deosebit. Jachetele din lanica sunt foarte apreciate in randul femeilor cu un stil casual, dar si elegant, fiind reprezentate faorte bine de modelele pe scenele de moda internationala.

Silueta – un important criteriu in alegerea jachetei de dama

Unul din cele mai importante criterii de care trebuie sa tina cont cumparatoarele in alegerea unei jachete este silueta pe care o au. In timp ce unele femei sunt mai norocoase si au o silueta careia i se poate adapta aproape orice tip de tinuta, altele trebuie sa aleaga anumite jachete pentru a le evidentia unele calitati si a le ascunde unele  mici defecte.

Jachetele de iarna, spre exemplu, sunt destul de grosute si de lejere, astfel incat purtatoarele nu trebuie sa aiba chiar o silueta foarte bine sculptata, ci pot avea si o silueta mai plina. In ceea ce prieste jachetele de toamna si de primavara, purtatoarele trebuie sa tina cont de unele sfaturi care le vor fi de folos in acest sens, si anume ca:

  • talia poate fi evidentiata de un cordon;
  • un piept mai putin generos va fi evidentiat de un guler de blana in V;
  • un piept foarte generos poate fi ascuns de o jacheta care se incheie pana la baza gatului;
  • o fundita neagra care se leaga in talie va evidentia formele feminine atat de frumoase, astfel incat femeile vor arata intotdeauna elegant;
  • femeile scunde si plinute nu trebuie sa poarte jachete pana la genunchi si cizme inalte;
  • femeile foarte inalte pot purta paltoane sau jachete pana la genunchi.