Prima pagină » Importanța ferestrelor de calitate pe timp de ger și viscol. Florin Nițură despre elementele la care trebuie să fim atenți când alegem o fereastră
Economic Știri locale

Importanța ferestrelor de calitate pe timp de ger și viscol. Florin Nițură despre elementele la care trebuie să fim atenți când alegem o fereastră




Valul de ger și de viscol care a lovit nordul țării a afectat din plin județul Botoșani cu temperaturi scăzute, drumuri înzăpezite și viscol care a blocat drumurile și a făcut ca temperatura de afară să se resimtă cu multe grade mai puțin și cu multe locuințe în care frigul a pătruns din cauza calității slabe a ferestrelor. 

Viscolul a făcut ca toți botoșănenii care locuiesc în apartamente sau case cu ferestre de slabă calitate să resimtă frigul în locuințe și să se gândească să le schimbe cu prima ocazie cu care timpul va permite asta. 

Florin Nițură este antreprenorul care a adus în Botoșani franciza Fereastra ADF, produsul unei companii din Neamț cu capital românesc în care s-au investit multe milioane de euro în ultimii ani pentru a ajunge la cel mai înalt nivel al calității. 

Showroom-ul Fereastra ADF din Botoșani, deținut de compania Innovo Windtherm SRL a lui Florin Nițură, este situat pe Calea Națională, între Casa de Pensii și Biserica Sfântul Ilie. 



 

Florin Nițură susține că nivelul calității pleacă de la fabrica unde sunt produse ferestrele și se încheie cu calitatea montatorilor. 

”Noi, la Fereastra ADF respectăm lanțul calității de la A la Z, adică din fabrică și până la montare. În primul rând, calitatea profilului PVC cu care lucrăm noi este premium, cea mai bună de pe piață, apoi geamurile termopan sunt produse la comandă în fabrica de la Neamț în care este tehnologie de ultimă generație și totul este automatizat, ceea ce a dus la eliminarea erorilor umane în procesul de producție. Tehnologia DuraTherm folosită de ADF conferă acel plus care ne permit să oferim niște ferestre care sunt superioare din punct de vedere al protecției la vânt și ger. Nu în cele din urmă, echipele noastre de montatori sunt formate din oameni profesioniști care lucrează cu grijă la fiecare montare pentru ca totul să fie așa cum trebuie”, a declarat Florin Nițură

Tânărul antreprenor din Botoșani se referă la una dintre tehnologiile pe care fabrica din Neamț le are ca punct forte în piața din România.  

Potrivit site-ului Fereastra-adf.ro, DuraTherm este distantierul termic (Warm Edge) aplicat robotizat, care fixeaza colile de sticla, astfel incat ferestrele sa fie performante, frumoase si longevive. Aceasta tehnologie permite inlocuirea unui ansamblu de componente folosit la distantierele clasice cu o componenta unica, realizata dintr-un material compozit cu inalte performante de izolare, etanseizare si rezistenta. Acesta ia o forma estetica discreta, ce il recomanda ca fiind invizibil.