Prima pagină » Liderii elevilor au început discuțiile cu parlamentarii județului despre digitalizarea educației, libertatea de exprimare și ”Botoșani-Capitala Tineretului”
Administrație Știri locale

Liderii elevilor au început discuțiile cu parlamentarii județului despre digitalizarea educației, libertatea de exprimare și ”Botoșani-Capitala Tineretului”




Consiliul Județean al Elevilor Botoșani Botoșani a dat startul întâlnirilor cu parlamentarii locali aleși pe 6 decembrie.

Iosif Pintilie, președintele CJE Botoșani, a anunțat că prima întâlnire a fost cu deputatul Andrei Drancă, președintele USR Botoșani, în data de 4 ianuarie. 

Problemele elevilor botoșăneni și proiectele acestora pentru Botoșani vor fi expuse parlamentarilor județului pentru găsirea soluțiilor și obținerea sprijinului acestora. 



 

”Alături de colegii mei, Eduard Alexandru Ungureanu și Natalia Turcanu am purtat o discuție cu acesta, menționând principalele probleme ale sistemului educațional din România: feedbackul din partea elevilor, digitalizarea educației, transparența în administrarea instituțiilor de învățământ, libertatea de exprimare a elevilor și programa școlară. 

De asemenea, avem susținerea acestuia în proiectul „Botoșani – Capitala Tineretului”.

Vrem să îi mulțumim pentru implicare și sperăm ca în perioada imediat următoare să discutăm și cu ceilalți parlamentari botoșăneni”, a postat Iosif Pintilie pe contul său de Facebook.