Prima pagină » Ofera in dar un puzzle personalizat copilului tau si va avea pe moment o jucarie si pe termen lung o amintire
Economic Știri locale

Ofera in dar un puzzle personalizat copilului tau si va avea pe moment o jucarie si pe termen lung o amintire

Unul din cele mai indragite jocuri de catre copii, puzzle-ul este disponibil acum si in varianta personalizata. Daca pe piata exista numeroase modele cu personaje din desene animate, din povesti sau cu diferite sporturi ori animale, un puzzle personalizat va infatisa o amintire pe care cel mic o va pretui foarte mult timp, o amintire in care apare alaturi de prieteni sau de familie.

Puzzle-ul personalizat este un model unicat, individual, care va fi apreciat de catre cel mic initial ca si un joc sau o jucarie, iar in timp, o data cu trecerea anilor, va ramane o amintire foarte placuta. Il poti comanda de aici

Beneficiile pe care le aduce un puzzle personalizat copiilor

Unul din cele mai importante beneficii pe care un asemenea joc unic, un puzzle personalizat il aduce copiilor este acela ca le va oferi o doza mare de divertisment, dar si o amintire unica ce va dainui peste ani. In plus, de foarte multi ani cercetatorii vorbesc despre beneficiile semnificative asupra procesului intelectual uman si dezvoltarii cognitive.

Rolul jocului de puzzle pentru copii si adulti incepe cu declansarea impulsului creativ, un mod ideal de relaxare, de motivatie, de placere, o stare de bine si imbunatatirea abilitatii de a lua cele mai bune decizii. Rezolvarea unui joc de puzzle personalizat este o activitate creativa, un hobby care activeaza si creste nivelul de dopamina si ajuta copiii sa renunte, chiar si pentru cateva zeci de minute la smartphone.

Rezolvarea unui puzzle reprezinta un mod distractiv de a petrece timpul, atat individual cat si cu prietenii sau cu familia, iar copiii isi imbunatatesc coordonarea mana-ochi, creierul isi imagineaza cum ar trebui sa arate imaginea, este stimulat pentru a intelege mai bine lumea din jur. Mai mult decat atat, cei mici invata sa aiba rabdare, sa isi dezvolte diferite strategii, sa coopereze cu cei din jur si sa pastreze un obiect, sa aiba responsabilitatea de a-l intretine astfel incat sa il pastreze ca si amintire peste ani.

Tipuri de puzzle-uri personalizate pentru copii

Copiii nu vor fi atrasi in mod deosebit de puzzle-ul personalizat daca acesta nu le ofera si emotii deosebite. Iar emotiile sunt date de imaginea redata prin unirea pieselor de puzzle. Cu siguranta copiii vor fi foarte bucurosi sa rezolve un puzzle care ii infatiseaza alaturi de parinti sau mai ales de prieteni, puzzle care are suport magnetic si care poate fi lipit si rezolvat pe frigider, ori de cate ori cei mici asteapta sa se incalzeasca mancarea.

Puzzle-urile personalizate sunt ideale atat pentru copii, cat si pentru adulti. Cele in forma de inimioara reusesc sa transmita dragostea parintelui pentru copil, iar cele in forma clasica sunt ideale pentru ca pot imita un puzzle normal cu care copiii sunt obisnuiti, avand un scop precis, acela de a recrea amintiri frumoase.