Prima pagină » VIDEO Candidat la Senat: ”Dacă Botoșani era la nivelul Clujului sau Bihorului, eu nu aș mai fi avut de ce să vin aici„
Politică

VIDEO Candidat la Senat: ”Dacă Botoșani era la nivelul Clujului sau Bihorului, eu nu aș mai fi avut de ce să vin aici„

Fostul ministru al Dezvoltării din mandatul de doar două luni a Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, Cristian Petrescu, candidat al PMP Botoșani la Senat, a declarat că slaba dezvoltare a județului l-a făcut să își dorească să candideze și să câștige pentru PMP mandatul de senator. 

Acesta a precizat că PMP va avea la Botoșani cel mai bun rezultat din istoria sa în aceste alegeri parlamentare. 

”Mă bucură foarte mult alăturarea fostului meu coleg din PDL, fostul senator Dan Humelnicu. Vom obține un deputat și un senator și cel mai bun scor din istoria PMP Botoșani. 

PMP este singurul partid cu adevărat de dreapta, o dreaptă conservatoare. Vrem să dezvoltăm Botoșani, de asta avem un fost ministru al Dezvoltării candidat la Senat. Sunt sigur că vom reuși, că oamenii vor înțelege că dacă or cu adevărat dezvoltare este momentul să voteze PMP. 

Dacă botoșani avea un nivel de dezvoltare la nivelul Clujului sau Bihorului eu nu aș mai fi avut de ce să vin aici. De asta am venit! Cei care au condus până acum Botoșani nu au reușit să îi aducă pe botoșăneni să aibă un trai decent. Vorbim de PSD și PNL, de cei care 30 de ani s-au tot rulat la conducerea județului”, a declarat Cristian Petrescu