Prima pagină » FOTO A fost învestit în funcție noul primar al orașului Darabani. Alin Gârbaci este cel mai tânăr primar al celui mai nordic oraș
Administrație Știri locale

FOTO A fost învestit în funcție noul primar al orașului Darabani. Alin Gârbaci este cel mai tânăr primar al celui mai nordic oraș



 


Prefectul Dan Nechifor a participat la ceremonia de învestire în funcție a noului primar al orașului Darabani, liberalul Alin Gârbaci, și a noilor consilieri locali ai urbei. 

Gârbaci este cel mai tânăr primar ales după Revoluție în orașul Darabani, cel mai nordic oraș al județului și al României. 

Alin Gârbaci este al doilea primar consecutiv de la PNL în orașul Darabani și până acum a îndeplinit funcția de viceprimar. 



 


Fondurile europene sunt ținta celui mai tânăr primar de după 1990 din Darabani și proiectele de dezvoltare economică și socială a urbei.

”Vin pe această funcție cu multă putere de muncă, cu încredere că vom continua proiectele începute în ultimii patru ani și că vom începe multele altele noi. Responsabilitate este mare, mai ales în urma scorului obținut în alegeri, și cu siguranță nu vom dezamăgi”, a declarat Alin Gârbaci.

 

Până acum, după alegerile locale din 27 septembrie, în județul Botoșani a fost învestit în funcție primarul comunei Hudești și primarul orașului Darabani.