Prima pagină » Vlad Plăcintă ne salvează din nou! Asociația ”Salvează o inimă” a donat 15 concentratoare de oxigen pentru pacienții gravi pozitivi la Covid-19
Administrație Știri locale

Vlad Plăcintă ne salvează din nou! Asociația ”Salvează o inimă” a donat 15 concentratoare de oxigen pentru pacienții gravi pozitivi la Covid-19




În lipsa unor autorități județene care să își protejeze cetățenii, bolnavii pozitivi la Covid-19 aflați într-o stare gravă primesc o nouă șansă la viață ca urmare a unei noi intervenții a tânărului Vlad Plăcintă, fondatorul Asociației ”Salvează o inimă”. 

Acesta a cumpărat concentratoare de oxigen pe care Secția Infecțioase a Spitalului Județean ar fi trebuit să le primească de la Consiliul Județean sau de la Ministerul Sănătății. 

 

”Asociația ,,Salvează o inimă” este din nou alături de noi, acordând o șansă la viață pacienților gravi COVID-19 pozitivi internați în secția noastră! 15 concentratoare de oxigen nou-nouțe ,vitale pentru acești pacienți ,au sosit astăzi și ne dau speranță că vom putea salva cât mai multe inimi cu ajutorul lor!”, a postat medicul Valentina Morcov, șefa Secției Infecțioase. 

Noua donație venită din partea Asociației ”Salvează o inimă”, condusă de Vlad Plăcintă, a costat 92.850 lei.