Prima pagină » VIDEO Cezar Vizitiu și un fost ministru al Dezvoltării deschid listele PMP la alegerile parlamentare
Politică

VIDEO Cezar Vizitiu și un fost ministru al Dezvoltării deschid listele PMP la alegerile parlamentare



Un tânăr expert în administrație publică și un fost ministru al Dezvoltării sunt cei care deschid listele PMP Botoșani la alegerile parlamentare anunțate a avea loc în decembrie. 

Tânărul Cezar Vizitiu, președintele Organizației Municipale a PMP Botoșani, este pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților, iar Cristian Petrescu, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu, este pe primul loc pe lista pentru Senat. 

 

Într-o conferință de presă susținută de Vizitiu și Petrescu alături de Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani, s-a prezentat și componența ambelor liste pentru alegerile generale din această iarnă. 

Popescu este pe locul doi la Camera Deputaților, în timp ce pe locul doi la Senat se află George Popescu, tânărul care a reușit să producă una dintre marile surprize ale alegerilor locale când a învins fostul primar din Sulița, care conducea comuna de 20 de ani.

 


”Am interacționat în ultima lună, în perioada campaniei electorale, după campania electorală, cu mai multe persoane de aici, care se regăsesc pe dreapta politică, ca și opțiune, și cele mai multe mi-au transmis că în ultimii 8 ani dreapta în Botoșani nu a scos în față nicio figură nouă, nu a lăsat niciun tânăr candidat care să evolueze pe scena politică locală. Așa am văzut listele de candidați care am văzut că sunt compuse de aceleași personalități politice locale care au activat în ultimii 20 de ani. Cei mai mulți m-au încurajat, chiar dintre votanții partidelor de dreapta. E de notorietate faptul că în ultimii 15 ani se promit reparații capitale la drumul Botoșani-Târgu Frumos. Drumul este la fel de prost ca și la ultimele alegeri. Îmi doresc din toată inima ca oamenii să perceapă această candidatură ca o alternativă reală la ceea ce până astăzi au oferit partidele în Botoșani”, a declarat Cezar Vizitiu



Lista PMP la Senat în județul Botoșani este deschisă de Cezar Petrescu, actual director general al Centrului Național de Învățământ Turistic, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul  Mihai Răzvan Ungureanu, primul botoșănean ajuns premier după Nicolae Iorga. 

 

”Am ales să candidez la Botoșani ca urmare a solicitării domnului președinte și a organizației. M-a convis nu atât rugămintea domnului președinte, ci acest Master Plan de dezvoltare a județului Botoșani. Ori, cine ar putea fi mai potrivit să dezvolte județului Botoșani decât un fost ministru al Dezvoltării?”, a spus și Cezar Petrescu



Lista PMP la Camera Deputaților 

Cezar Vizitiu

Corneliu Popescu

Anca Ciubotaru

Lucica Mistrinescu

Mădălina Sânziana Lecliuc 

 

Lista PMP la Senat

Cristian Petrescu 

George Popescu 

Dionisie Teodor Vizitiu

Elena Magdalena Constantinică

Gabriel Sârbu