Prima pagină » Doina Berescu, Ecoland Production: ”În 2020 nu vorbim de câștig, ci doar de menținerea lucrurilor în funcțiune, de menținerea locurilor de muncă”
Agricultură Economic Știri locale

Doina Berescu, Ecoland Production: ”În 2020 nu vorbim de câștig, ci doar de menținerea lucrurilor în funcțiune, de menținerea locurilor de muncă”



 

Producătorul botoșănean de uleiuri esențiale bio și de ape florare, materii prime pentru industria de produse cosmetice, are vânzări mai mari online decât prin magazinele fizice și la partenerii din industria produselor cosmetice. 

Avocatul Doina Berescu, proprietarul producătorului de uleiuri esențiale și ape florale Ecoland Production, a declarat că 2020 este un an greu din cauza pandemiei de Coronavirus. 

Aceasta susține că din punct de vedere al business-ului este vorba despre menținerea business-ului, fără a lua în calcul profitul. 

Magazinul Ecoland Production din Botosani este pe Pietonalul Bancar, lângă Ecomed.

loading…

 

”Vindem bine online și la partenerii din industria produselor cosmetice și ne menținem business-ul la nivelul lunii ianuarie. În 2020 nu vorbim de câștig, ci doar de menținerea lucrurilor în funcțiune, de a nu concedia oameni, de menținerea locurilor de muncă, de a produce în continuare”, a declarat Doina Berescu

Deși este o perioadă grea din punct de vedere economic, Ecoland Production continuă să inoveze și va scoate pe piață un produs naturist bio pentru creșterea imunității, în colaborare cu un partener din Iași. 

Ecoland Production deține mai multe plantații de culturi bio certificate și are o linie de producere a uleiurilor esențiale.