Prima pagină » Un fost viceprimar despre relația dintre Flutur și conducerea PNL: ”Și-au dat la gioale reciproc și a pierdut toată lumea. PSD a fost partid!”
Politică

Un fost viceprimar despre relația dintre Flutur și conducerea PNL: ”Și-au dat la gioale reciproc și a pierdut toată lumea. PSD a fost partid!”



Un fost viceprimar care și-a manifestat public susținerea la alegerile locale pentru primarul în funcție Cătălin Flutur face dezvăluiri din culisele PNL Botoșani cu privire la relația dintre actualul primar și liderii filialei PNL. 

Că fuziunea dintre PNL și PDL la Botoșani nu s-a făcut încă și cele două foste partide se comportă de multe ori ca în perioada în care erau în opoziție unul cu altul, iar PNL era cu PSD în USL, este de notorietate pentru toți cei care urmăresc viața politică locală.

Dar la ce a dus asta în ultimii patru ani vedem fix în rezultatul alegerilor locale din 2020 de la Botoșani, potrivit lui Florin Ghiorghiță, fost viceprimar al lui Cătălin Flutur în cele mai bune mandate de primar ale acestuia. 



 

 

loading…

”Așa au fost în ultimii patru ani. Tabere diferite și chiar oponente. Cred că era mai bine pentru toată lumea dacă dl Flutur candida independent. Și cred că era mai bine și ca dl Șoptică să fi rămas președinte de partid, candidat la senat și Cristian Achiței sau un alt membru de vaza sau cu forța de muncă ca și candidat la CJ.  Așa, și-au dat la gioale reciproc și a pierdut toată lumea. PSD a fost partid, a fost echipa care în momentele grele strânge rândurile. La PNL nu le ajung funcțiile. Plus ca era f utila o alianță cu USR-PLUS care s-a dovedit câștigătoare în multe locuri. Dar siguranța unora și îngâmfarea altora duce la rezultatul obținut, mult sub media națională. Doar în alianță, în echipa, PNL a reușit în 2008 sa schimbe culoarea politica a județului. Deci, se poate.”, este comentariul făcut de viceprimarul Florin Ghiorghiță la o postare pe Facebook.