Prima pagină » Candidatul independent Bogdan Cărăușu ”Am primit voturi în toate secțiile de votare… rezonează cu valorile și principiile în care cred”
Știri locale

Candidatul independent Bogdan Cărăușu ”Am primit voturi în toate secțiile de votare… rezonează cu valorile și principiile în care cred”



Bogdan Cărăușu, unul dintre candidații independenți la funcția de consilier local al municipiului Botoșani, a transmis un mesaj de mulțumire botoșănenilor. 

 

”Sînt anumite înfrîngeri care valoarează mai mult decît victoriile, iar aceasta este una dintre ele.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că am încheiat cu bine această provocare, aceea de a candida ca independent la alegerile locale.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor aproape 900 de botoșăneni care m-ați votat!

Vă mulțumesc vouă, celor ce ați crezut în mine și mi-ați fost alături! Încrederea pe care mi-ați acordat-o a fost de neprețuit în desfășurarea acestei campanii.

Îi mulțumesc familiei, care m-a înconjurat cu dragoste și a suportat cu stoicism toată presiunea pe care o astfel de provocare o presupune!

 



 

Am primit voturi în toate secțiile de votare din Botoșani, ceea ce reprezintă un lucru îmbucurător. Sînt botoșăneni care au crezut în faptele pe care le-am făcut pînă acum și în viziunea mea despre cum ar trebui să se facă politica. Pentru mine, sutele de voturi de încredere pe care le-am primit la aceste alegeri reprezintă un fundament solid pentru planurile de viitor în ceea ce privește asociația noastră. Sute de botoșăneni rezonează cu valorile și principiile în care cred și pentru care am început să mă lupt încă de acum cinci ani.

Rezultatele alegerilor se constituie într-un nou început și consider că Frăția Ortodoxă – filiala Botoșani – are acum sute de simpatizanți la Botoșani, certificați prin votul de Duminică. Nu ne rămîne decît să mergem înainte, mai puternici, mai mulți și mai uniți în fapte, cuget și simțiri.

În același timp, să nu uităm că avem un primar ales de doar 10.9% dintre botoșănenii cu drept de vot din Municipiul Botoșani, un procent grăitor pentru reprezentativitatea scăzută și legimitatea de facto a clasei politice botoșănene.

În ce ne privește, avem o multitudine de acțiuni rămase în așteptare din cauza campaniei electorale. Zeci de proiecte care așteaptă să fie puse în aplicare. Zeci de voluntari care sînt nerăbdători să înfăptuiască binele. Împreună putem aduce mai multă bucurie!

Timpul nu mai are răbdare, așa că rămîneți aproape!

Continuăm să facem fapte bune pentru Botoșani!”

Bogdan Cărăușu