Prima pagină » VIDEO Flutur anunță CONTESTAREA ALEGERILOR PIERDUTE la 14 voturi: ”Există indicii clare”
Administrație Politică Știri locale

VIDEO Flutur anunță CONTESTAREA ALEGERILOR PIERDUTE la 14 voturi: ”Există indicii clare”

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani



Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

Primarul în funcție Cătălin Flutur a anunțat că nu va accepta pierderea alegerilor în fața lui Cosmin Andrei la doar 14 voturi atât timp cât nu se elucidează problemele apărute la mai multe secții de vot din municipiu și greșeli care au fost doar în defavoarea lui. 

Cătălin Flutur a precizat că din 85 de secții a câștigat 45 dintre ele, a pierdut în 39 și într-o secție a fost egalitate. 

Totodată, edilul-șef susține că va merge până la final pentru a afla adevărul, indiferent dacă are de câștigat sau de pierdut.




„Putem să acceptăm victorie sau înfrângere dar nu putem accepta niciodată ca o victorie sau o înfrângere s-au obținut pe o greșeală sau un management greșit… Dacă contracandidatul meu are încă 300 de voturi în plus îi strâng mâna…  S-au semnat procese verbale în alb, s-a numărat cum s-au numărat și la urmă s-au trimis… Avem cazuri concrete de modificare a proceselor verbale din secții. Cu modificări grosolane, vizibile în procesul verbal, dar ulterior luată de bună modificarea în ceea ce a ieșit din Biroul Electoral, a declarat primarul în funcție Cătălin Flutur. 

Acesta a precizat că se poate ajunge chiar la contestarea la Judecătorie, chiar dacă procesul poate dura și doi ani.