Prima pagină » FOTO Secretarul general al PNL și-a prezentat proiectul de candidatura la Primărie într-o emisiune LIVE de pe terenul de sport  
Politică

FOTO Secretarul general al PNL și-a prezentat proiectul de candidatura la Primărie într-o emisiune LIVE de pe terenul de sport  




Aproape 100 de persoane au participat, respectând măsurile de distanțare fizică și de protecție cu mască, la prezentarea proiectului de candidat și a echipei lui Cătălin Rotundu, secretarul general al PNL Botoșani, la Primăria comunei Dângeni. 

Prezentarea echipei locale a PNL Dângeni a fost făcută într-o emisiune LIVE pe internet și la care au participat senatorul Costel Șoptică, candidat la președinția CJ, Sorin Cornilă, Radu Grigoraș și Radu Lebădă, precum și Radu Livinschi, primarul comunei Dobârceni. 

Cătălin Rotundu și-a prezentat și proiectele aflate în derulare în comună, atât cu finanțare guvernamentală, cât și europeană, dar și proiectele pentru viitor și a cerut senatorului Costel Șoptică, candidat la funcția de președinte al CJ, să modernizeze drumul județean strategic, care străbate comuna Dângeni, pe mai multe rute.



”Am respectat cu toții reglementările legale , toți participanții au purtat măști de protecție și s-a respectat numărul și distanța legală de către toți cei prezenți. Mulțumesc pentru comportamentul civilizat , educat și responsabil pe care l-am arătat încă odată cetățenilor din comuna noastră, dar și cetățenilor din întregul județ, cetățeni care au avut posibilitatea de a ne privi activitatea prin sprijinul mass media. Ce au făcut alții nu este treaba noastră și nu suntem responsabili de comportamentul ostil și needucat al dumnealor! Sunt bucuros că am reușit să organizăm un eveniment de top in ceea ce privește nivelul de prezentare a proiectelor, al comunicării faptelor reale efectuate în ultimii ani, al proiecțiilor realist de realizat în viitor, susținute prin documente și proceduri deja efectuate, dar și al nivelului de pregătire profesională în administrație publică arătat de vorbitori”, a declarat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni.