Prima pagină » Campanie de tot râsul! Mă rog să meargă politicienii să inaugureze ceva în campania electorală și nu au ce
Politică Știri locale

Campanie de tot râsul! Mă rog să meargă politicienii să inaugureze ceva în campania electorală și nu au ce



 

 

Mă uit la o emisiune la Realitatea TV și e o discuție aprinsă cu privire la inaugurarea unui nou ciot de autostradă și alaiul oficial care a participat. Dar noi, la Botoșani, ce inaugurăm? 

Ca ziarist, îmi este scârbă când văd inaugurări pompoase la obiective care au durat de două sau trei ori mai mult să fie realizate față de ce prevederea proiectul la început și au mai și costat mai mult.

Ca botoșănean… ei, aici e cu totul altceva. Ca botoșănean vezi altfel subiectul.

 



 

Păi ca botoșănean am și uitat ce înseamnă cuvântul inaugurare și când văd că la alții în campania electorală se tot inaugurează metrou, bucăți de autostradă, piețe, rețele de apă, rețele de gaz, parcuri industriale, aștept și eu cu nerăbdare să văd ce inaugurăm la noi că doar și la noi e campanie electorală.

Și am așteptat în precampanie și trei săptămâni de campanie să mă anunțe Consiliul Județean Botoșani că inaugurează un proiect de investiție început în 2016 și în anii de după și că l-au finalizat acum, ”fix înaintea alegerilor” cum se plâng unii prin alte părți din țara asta.

Și am așteptat! Și am așteptat! Și… NIMIC! Băi, dar nimic! Nicio inaugurare! Chiar dacă sunt 70 milioane euro pentru drumul strategic județean, banii nu sunt cheltuiți, licitația nu e finalizată (NICI DUPĂ 4 ANI), lucrările vor începe… să fim sănătoși să prindem momentul.

Mai știți că avem în nordul județului un pod început pe la începutul anilor 2000? Nici măcar nu am vorbit despre el în ultimii 4 ani, cât despre inaugurare… Da! Noi să fim sănătoși!

CITEȘTE INTEGRAL pe bogdancaliniuc.com