Prima pagină » Descopera Delta Dunarii cu o excursie organizata de profesionisti
Economic Știri locale

Descopera Delta Dunarii cu o excursie organizata de profesionisti

Turistii au ocazia de a descoperi fascinantul peisaj din Delta Dunarii, cu tot ceea ce inseamna acesta – pasarile si vegetatia impresionanta. Avand in vedere cei 10 ani de experienta privind traseele din Delta, echipa de la PensiuneaAkropolis.ro organizeaza cele mai atractive plimbari cu barca, precum si pachete turistice la cele mai bune preturi.

Durata traseelor si a excursiilor de o zi cu barca variaza intre 2.5 si 10 ore. Pe pagina oficiala a pensiunii sunt disponibile informatii privitoare la trasee si excursii, pentru fiecare dintre acestea fiind nevoie de contactarea directa a organizatorilor pentru o oferta de pret – click aici pentru oferta

Top 3 trasee in Delta Dunarii

Unul dintre principalele trasee cu o durata de 2.5 ore care se organizeaza in Delta Dunarii poarta denumirea de „Platforma La Scaunele”. Pretul pentru o persoana este de 60 RON, in cazul unui grup de minim 5 persoane. In caz contrar, pentru un grup mai mic, pretul este de 90 RON/persoana. Pentru un astfel de traseu exista si servicii extra, anume un pranz pescaresc cu pretul de 50 RON. Numarul maxim de persoane acceptate este de 20.

Un alt traseu, de data aceasta cu o durata de 4 ore, este cel din Tulcea pana la Mila 23. Pretul/ persoana pentru un grup de minimum 5 persoane este de 115 RON. Pretului unui pranz pescaresc este de 50 RON, facand parte din categoria serviciilor extra. Exista si preturi speciale pentru o salupa destinata unui grup de 1-5 persoane, in valoare de 700 RON. Pentru o salupa destinata unui grup de 5-10 persoane, costul este de 1200 RON.

Un alt traseu cu peisaje impresionante este cel cu plecare din Tulcea, pana la Mila 23, ajungand ulterior la Letea. Acest traseu are o durata de 8 ore si un cost in valoare de 155 RON/ persoana pentru grupurile de minimum 5 persoane. Pentru grupurile mai mari, preturile incep de la 205 RON/ persoana. Serviciile extra ale acestui traseu sunt un pranz pescaresc cu pretul de 50 RON sau un safari in Padurea Letea in valoare de 25 RON/ persoana.

Excursie de o zi in Delta Dunarii

Excursia cu o durata de 10 ore are un pret in valoare de 200 RON pentru grupurile de 1-5 persoane, iar pentru cele mai mici pretul creste, ajungand la 255 RON. Turistii pot servi un pranz pescaresc intr-un local la alegere si pot, de asemenea, sa viziteze Padurea Letea intr-un safari organizat.

Excursia porneste din Tulcea si continua astfel: Canalul 36 – Canal Sireasa – Lac Cotete – Canal Sontea Veche – Lac Nebunu – Lac Baclanesti – Lac Furtuna – Canal Vacaru – Lac Vacaru (unde turistii pot vizualiza rezervatia de numeri albi si galbeni) – Lac Ligheanca – Sat. Mila 23.

In acest punct are loc o prima oprire care dureaza 30 de minute, timp in care se viziteaza localitatea. Excursia continua astfel: Canal Eracle – Garla Lopatna – Canal Miazazi – Lac Miazazi – Lac Matita – Canal Suez – Lac Merhei – Canal Sidor – Sat Letea – Canal Barbosu – Canal Cardon – Sulina.