Prima pagină » Popescu vrea ca viitorii vicepreședinți ai CJ să fie ocupanții locurilor doi și trei de la alegeri: ”Să dăm un semnal Bucureștiului că suntem uniți pentru Botoșani”
Politică

Popescu vrea ca viitorii vicepreședinți ai CJ să fie ocupanții locurilor doi și trei de la alegeri: ”Să dăm un semnal Bucureștiului că suntem uniți pentru Botoșani”

Profesorul Corneliu Popescu, candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, susține că după alegerile locale din 27 septembrie partidele politice și liderii acestora ar trebui să dea dovadă de unitate pentru proiectele de dezvoltare ale județului. 

În acest sens, Corneliu Popescu propune ca această unitate să fie arătată în fața guvernanților de la București indiferent cine câștigă alegerile locale și indiferent de culoarea partidului care guvernează la nivel național. 

Profesorul Popescu este de părere că județul Botoșani a fost ocolit de investițiile mari care să dezvolte comunitățile locale din cauza lipsei de unitate politică de la nivel local iar după alegerile locale este cel mai bun moment de a schimba total situația. 

”Nu mai putem aștepta investițiile mari care ne-au ocolit până acum și pentru asta trebuie ca toți politicienii locali să lupte pentru Botoșani indiferent de rezultatul alegerilor, indiferent de cine câștigă. Trebuie să dăm un semnal Bucureștiului că suntem uniți pentru Botoșani și că vrem investiții și luptăm toți pentru ele. Eu dacă voi fi ales președinte al Consiliului Județean Botoșani le voi propune celor de pe locul doi și trei de la alegeri să fie vicepreședinți, indiferent care sunt ei, pentru a da semnalul de unitate, pentru a lupta toți pentru Botoșani. Președintele ales are cele mai multe voturi primite, dar voturi multe au și cei de pe locul doi și de pe trei. Cred că asta ar trebui să facă și ceilalți dacă ei vor câștiga. Nu mai putem să stăm dezbinați, vedem rezultatul acestei dezbinări politice în starea economiei județului”, a declarat Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean. 

Realizat de Caliniuc Media SRL Botoșani, la comanda PMP Botoșani, Cod mandatar financiar: 21200020