Prima pagină » Victor Ponta a venit la Botoșani. Sprijin total pentru Huncă și Toma. ”Este o luptă inegală cu unii care au resurse uriașe”
Știri locale

Victor Ponta a venit la Botoșani. Sprijin total pentru Huncă și Toma. ”Este o luptă inegală cu unii care au resurse uriașe”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a venit la Botoșani pentru a sprijini campania electorală a Mihaelei Huncă, candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean, și a lui Liviu Toma, candidatul la Primăria Botoșani. 

Ponta a declarat că este uimit de curajul pe care Mihaela Huncă și Liviu Toma îl au să intre în lupta cu candidații PSD și PNL. 

Președintele Pro România spune că orice rezultat al filialei Botoșani este bun pentru că este prima competiție electorală locală la care participă și că după aceste alegere partidul va avea și la Botoșani primari, consilieri locali, consilieri județeni și viceprimari ori chiar vicepreședinți de Consiliu Județean. 

”Este o luptă inegală. Pro România se bate cu sabia și arcul cu unii care au resurse cel puțin financiare și administrative uriașe. Faptul că a intrat în luptă, că Liviu (n.r. Liviu Toma) a intrat în luptă, este foarte important că au curajul, că se luptă, că se bat. 

Mihaela (n.r. Mihaela Huncă) pe mine m-a ajutat foarte mult în activitatea parlamentară, suntem și colegi de comisie și cred că este un câștig pentru județul Botoșani și Pro România”, a declarat fostul premier Victor Ponta

Comandat de: PRO ROMÂNIA – Botoșani, Realizat de: PRO ROMÂNIA – Botoșani, Cod mandatar financiar: 21200010