Prima pagină » Se redeschide Parcul Industrial de la Electromining. Spații de 40-2000 mp FĂRĂ CHIRIE. O fabrică de tapițerii auto se deschide acolo
Economic Știri locale

Se redeschide Parcul Industrial de la Electromining. Spații de 40-2000 mp FĂRĂ CHIRIE. O fabrică de tapițerii auto se deschide acolo



FĂRĂ CHIRIE spații între 40 și 2000 mp pentru cei care vor să dezvolte o afacere în Parcul Industrial de la Electromining.

Municipalitatea botoșăneană și conducerea companiei Electromining au convenit să readucă la viață Parcul Industrial Botoșani. 

Măsura radicală luată de cele două părți este de a oferi spații GRATIS, fără chirie, tuturor celor care vor să genereze o activitate economică acolo. 

Anunțul a fost făcut de primarul Cătălin Mugurel Flutur.  



 

”Am reușit și am convenit cu cei de la Electromining, care administrează parcul industrial din Botoșani, care nu a funcționat până acum din diverse motive. Am reuși să le impunem un mod de lucru și vor pune la dispoziție, cu titlu gratuit, spații între 40 și 2000 de metri pătrați pentru toți cei care vor să dezvolte o afacere din Botoșani. Săptămâna viitoare vă voi prezenta primul om de afaceri care va lua un spațiu acolo și va deschide o fabrică de tapițerii auto”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Acesta a precizat, acum câteva săptămâni, că viitoarea sesiune de finanțări europene va însemna pentru Botoșani și dezvoltarea parcului industrial.