Prima pagină » Comunicat de presă Gheorghe Ciubotaru: Blaturi politice preelectorale
Politică

Comunicat de presă Gheorghe Ciubotaru: Blaturi politice preelectorale

Am citit un articol scris de un cunoscut dar și credibil jurnalist, că blaturile politice s-au facut încă din precampania electorală. Scrie omul cum un candidat nou în politică, împreună cu șeful de partid la fel de nou, au fost si au pupat ghiulul și s-au multumit cu postul repartizat de viceprimar.

Au mers la schimb cu o campanie pe tăcute și cu voturile activiștilor pentru purtătorul de ghiul, metodă folosită și de PDSR când l-au băgat în turul II în lupta cu Iliescu pe regretatul Vadim.

În cealaltă aripă, negocierea a fost simplă deoarece au fost împreună la guvernare și dacă se predă ghiulul subalternului, atunci viceprimar va fi șefa liberalilor socialiști.

Aseară am fost cu echipa de consilieri în mai multe cartiere și am constatat că cel mai des cuvânt folosit de cetățeni a fost hoția și că s-au săturat de hoți și de pungași și că botoșănenii vor o schimbare, vor un primar cinstit și înțelept, care să-i asculte și să le rezolve multiplele probleme cu care se confruntă. Am vorbit cu dumnealor de parcări, de asociațiile de proprietari și necazurile de acolo, de lipsa de siguranță și securitate a cetățenilor, de iluminatul public, de drumurile de pamant, de necesitatea unei centuri pentru Botoșani pentru evitarea transportului greu prin oraș, de ce liberalii nu măresc pensiile și multe altele.

Am constatat că blaturile făcute în precampanie sunt vise frumoase pentru protagoniști deoarece cetățenii doresc altceva, doresc o schimbare și că noul primar ales va fi Ciubotaru Gheorghe care nu va face blaturi politice decat cu botoșănenii. Amin.

Ec. Ciubotaru Gheorghe – expert contabil judiciar. Propus de PMP primar al Municipiului Botoșani.

Realizat de PMP Botoșani, la comanda PMP Botoșani, Cod mandatar financiar: 21200020