Prima pagină » Ce făceau sătenii când Parlamentul se învârtea în jurul moțiunii? ”Cărau apa să-și adape animalele. Puterea asta, când urca la cap, ucide”
Politică Știri locale

Ce făceau sătenii când Parlamentul se învârtea în jurul moțiunii? ”Cărau apa să-și adape animalele. Puterea asta, când urca la cap, ucide”

Ultima zi din august, ultima zi din vara 2020, o zi toridă la propriu și figurat.

În timp ce parlamentarii lăsau să se înțeleagă faptul că toată viața din România depinde de moțiunea de cenzură depusă de PSD, în România, în județul Botoșani, lumea de la țară se lupta cu seceta, cu lipsa precipitațiilor și, mai ales, cu lipsa rețelelor de apă curentă, chiar și după 30 de ani de la Revoluție, chiar și cu miliardele de euro la dispoziție din fonduri europene.

Profesorul Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a făcut o caracterizare a zilei de 31 august.

 

 

 

”Este ultima zi dintr-un august fierbinte și foarte sărac în precipitații. Nu că s-ar mai fi recuperat ceva din culturile de toamna. Dar…nu mai știu cum a rămas, parlamentarii PSD au mai votat moțiunea?! Parlamentarii PNL, au mai ripostat cu energie?! Nici vecinii mei nu știau! Nici cei din alte comune, cărau apa să-și adape animalele. Puterea asta, când urca la cap, ucide…. Ucide orice urma de rațiune! Domnilor Parlamentari, voi realizati dimensiunea necazului care a înghițit acest județ?! Voi sunteți conștienți ca este aproape vremea când veți guverna…nimic, „făcând ce trebuie” pentru „siguranța unui trai mai bun””, a postat Corneliu Popescu pe contul său de Facebook.