Prima pagină » Gheorghe Ciubotaru, PMP: ”Mulțumesc, Valeriu Iftime! Mă obligă să câștig competiția pentru Primăria Botoșani”
Politică

Gheorghe Ciubotaru, PMP: ”Mulțumesc, Valeriu Iftime! Mă obligă să câștig competiția pentru Primăria Botoșani”



 

”Mulțumesc Valeriu Iftime!

Stimați cetățeni, am citit comentariul domnului dr.ing. Valeriu Iftime – Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani și Președintele Grupului de firme Elsaco, despre alegeri și candidați și trebuie cu sinceritate și prietenie sa-i mulțumesc.

Aprecierea dânsului că sunt un candidat interesant și un tip foarte bun în administrație, mă onorează și mă obligă să nu-l dezamăgesc și să câștig competiția pentru primăria Municipiului Botoșani.

Desigur că mi-a găsit și dezavantaje. Faptul că în ultimii ani nu am fost activ în viața politică, se datorează activității mele în domeniul expertizelor contabile judiciare unde am dorit să am o independență totală în consemnarea opiniilor și concluziilor în rapoartele de expertiză, iar despre vârstă, pot spune că sunt doar cu trei ani mai mare decat prietenul meu Valeriu Iftime și că încă îl pot concura la partidele de fotbal jucate cu prietenii(Eu am fost divizionar B, el a jucat doar miuțe!). În S.U.A. cei mai mulți, candidează abia după ce înplinesc 70 de ani, pe când eu am doar 63, așa că încă mai pot candida pentru câteva mandate!

Cât despre PMP-Partidul Mișcarea Populară, îl asigur că am găsit aici oameni inimoși, hotărâți și determinați să câștigăm împreună cu cetățenii orașului Primăria și Consiliul Local Botoșani”.

Ec. Gheorghe Ciubotaru – expert contabil judiciar

Candidat din partea PMP la Primăria Botoșani