Prima pagină » Primul candidat la o primărie care aduce un proiect de 1 milion de euro înaintea alegerilor
Administrație Știri locale

Primul candidat la o primărie care aduce un proiect de 1 milion de euro înaintea alegerilor



După mai multe mandate, orașul Bucecea va avea un nou primar din acest an. 

Fostul edil-șef al celui mai vestic oraș din județul Botoșani, Andron Țâmpău, nu mai candidează dar îl susține în locul său pe tânărul Angel Gheorghiu, cel care a fost până în toamna trecută subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, dar și în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Investiții. 

Gheorghiu este primul candidat la o primărie care aduce comunității locale un proiect de un milion de euro înainte de a fi ales. 

 

 



 

Este vorba despre o bază sportivă finanțată din fonduri guvernamentale. Cât timp a fost subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Bucecea a primit mai multe finanțări pentru extinderea rețelelor de apă și pentru asfaltări, dar și pentru modernizarea școlilor și grădinițelor. 

 

”Noi vești bune pentru orașul Bucecea!

Construire bază sportivă TIP 1 în orașul Bucecea !

Este unul dintre proiectele pe care le-am susținut și obținut pentru Bucecea în timpul mandatului meu de Subsecretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice dar și în Consilul de administrare al C.N.I.

Proiectul a trecut deja în faza de achiziție publică, investiția realizandu-se prin Compania Națională de Investiții ( Fonduri guvernamentale).

Ținem aproape de ei ca să ne putem bucura cât mai repede de această investiție importantă pentru comunitate.

Lăsăm promisiunile electorale și continuăm să facem ce știm mai bine. O administrație locală eficientă înseamnă proiecte utile și multă muncă.

Așa va arăta baza sportivă, a cărei valoare depășește 5.000.000 lei fără TVA. ( peste 1.000.000 euro ).

Văd cum sunt deranjați unii, care nu au idee ce înseamnă promovarea unui obiectiv, documentele care se pun la dispoziție, într-un cuvant etapele care trec până să ajungă un proiect matur. (S-a pornit de la solicitarea inițială din luna a 6.2019, modificări în Cartea funciară a terenului, Note de fundamentare, Note conceptuale, Ridicare topografică, Studiu Geotehnic, Studiu de fezabilitate, Obținere de avize de la furnizori de utilități, Contracte, toate acestea nu sunt rezolvate de un Ministru, și să nu credeți că toate primăriile care au depus un astfel de proiect se regăsesc pe lista aprobată de ministrul PNL ).

E bine totuși că unii urmăresc ce se întâmplă în localitate, la urma urmei beneficiari sunt toți locuitorii. La final atașez o mică parte din corespondență purtată cu C.N.I începând cu data de 27.06.2019 ( adresa prin care se arată intenția Primăriei de a fi construită această bază sportivă).Cetățenii trebuie informați despre ce se întâmplă cu banii din taxe și impozite”, a postat Angel Gheorghiu pe contul său de Facebook.