Prima pagină » Fabrica Lacto Solomonescu a sărbătorit 28 ani de activitate. Compania este în plină campanie de extindere a rețelei de magazine proprii
Agricultură Economic

Fabrica Lacto Solomonescu a sărbătorit 28 ani de activitate. Compania este în plină campanie de extindere a rețelei de magazine proprii



 

Într-un domeniu în care județul Botoșani încă mai are fabrici, iar la nivel național concurența multinaționalelor și a importurilor este fără precedent, o fabrică de lactate din satul Miron Costin, comuna Vlăsinești, sărbătorește 28 de ani de activitate. 

 

Soții Dumitru și Carmen Solomonescu sunt cei care conduc Lacto Solomonescu, o afacere de familie din care au făcut un brand la nivel național și unul dintre principalii jucători de pe piața lactatelor din România. 

 

Este un business care a reușit să facă față tuturor greutăților și provocărilor din economia județeană și națională, o fabrică care generează sute de locuri de muncă direct și indirect în foarte multe domenii, plecând de la fermieri, muncitorii și inginerii specialiști din fabrică și până la vânzătorii din magazine și șoferii care asigură transportul produselor.

O fabrică întărită de toate greutățile din economie pe care le-a depășit în toți acești 28 de ani, extinsă și modernizată cu fonduri europene și fonduri proprii, un etalon în domeniul lactatelor la nivel național.

 



 

 

”Sărbătorim 28 de ani de activitate, de experiențe plăcute, de muncă asiduă încununată de succes. Vă mulțumim că aveți încredere în produsele noastre și că ne prețuiți munca!

La mulți ani, nouă, echipei Lacto Solomonescu!”, a marcat compania Lacto Solomonescu cei 28 de ani de activitate. 

 

În 28 de ani de activitate, Lacto Solomonescu are aceleași produse calitative ca acum aproape trei decenii, o gamă clasică, neschimbată, dar și produse noi, atât o gamă maturată, cât și delicii în diferite combinații. Vizitați magazinele Lacto Solomonescu pentru un univers al produselor lactate. 

 

Compania botoșăneană Lacto Solomonescu este în plină campanie de extindere a rețelei proprii de magazine de proximitate pentru a fi cât mai aproape de clienții săi fideli. 

În ultimele luni, fabrica de lactate Lacto Solomonescu și-a deschis magazine proprii în Suceava și Iași, pe lângă cele existente în Botoșani, în Piața Centrală, Piața Viilor, pe Grivița vis-a-vis de Uvertura Mall, și pe Bulevardul George Enescu, în capătul liniei de tramvai 102.