Prima pagină » Flutur a dat de pământ cu contracandidații săi: ”Politicieni de Facebook care vor să devină primari. Nu sunt capabili să administreze nimic în lumea reală”
Administrație

Flutur a dat de pământ cu contracandidații săi: ”Politicieni de Facebook care vor să devină primari. Nu sunt capabili să administreze nimic în lumea reală”

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani



Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

Primarul Cătălin Flutur a făcut pentru prima dată referire la contracandidații săi anunțați până acum și care duc o campanie denigratoare la adresa sa prin intermediul rețelei de socializare Facebook. 

Într-o conferință de presă susținută în Parcul Cornișa, primarul Flutur nu a rostit numele vreunui contracandidat, dar a făcut referire la ”politicieni de Facebook” care ”nu sunt capabili în lumea reală”. 

Flutur nu obișnuiește să răspundă atacurilor politice și face asta extrem de rar.

 



 

”Am văzut că apar acei politicieni care își doresc ceva cu ardoare și devin edili de Facebook. Ei nu sunt capabili să administreze nimic în lumea reală. Performanțele lor de 4 ani, de 8 ani, nu au însemnat nimic, nu au avut performanță. În schimb, în lumea virtuală, toți știu și toți își dau cu părerea. Își caută prieteni, like-uri, plătesc. O căruță de bani. 

Politicieni de facebook care vor să devină primari, oameni care în viața lor nu au reușit să pună o firmă serioasă pe picioare, oameni care în viața lor au avut putere 4 sau 8 ani și când tragi linia nu au nimic în spate”, a declarat primarul Cătălin Flutur