Prima pagină » Proiect nou de 7 milioane lei la Ștefănești. Fostul sediu al Primăriei va fi transformat în Casă de Cultură
Administrație Știri locale

Proiect nou de 7 milioane lei la Ștefănești. Fostul sediu al Primăriei va fi transformat în Casă de Cultură



 

 

Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, a depus un nou proiect de investiții la Compania Națională de Investiții. 

Deși este la primul mandat de primar, Buțura a reușit să atragă în Ștefănești investiții de milioane de euro, din fonduri europene și fonduri guvernamentale. 

Transformarea fostului sediu al Primăriei Ștefănești în Casă de Cultură este cel mai nou proiect depus la București pentru atragerea unei investiții din fonduri guvernamentale. 

 




 

”Un nou proiect depus la CNI- CONSOLIDARE,REABILITARE,MODERNIZARE ȘI DOTAREA CASEI DE CULTURĂ DIN ȘTEFĂNEȘTI .

Am discutat și despre celelalte proiectele ale noastre aflate în diferite etape de evoluție, stabilind un parcurs coerent și pragmatic al acestora, chiar în aceste condiții speciale de lucru, dar care trebuie să continue”, a postat pe contul său de Facebook primarul Florin Buțura

În Ștefănești se fac asfaltări de câteva milioane euro, s-au modernizat școlile și grădinițele, s-au atras fonduri europene de peste 3 milioane euro pentru a finanța câteva zeci de noi IMM-uri și a pregăti pentru antreprenoriat și pentru noi job-uri câteva sute de localnici.