Prima pagină » FOTO La pas pe străzile de la periferia municipiului. ”Condiții poate mai proaste decât au unii oameni în zona rurală”
Administrație Politică Știri locale

FOTO La pas pe străzile de la periferia municipiului. ”Condiții poate mai proaste decât au unii oameni în zona rurală”

Primarul unei comune din apropierea municipiului Botoșani a făcut un tur la pas pe câteva străzi de la periferia urbei și a rămas uimit de faptul că sunt zone în care botoșănenii au condiții de trai mai precare decât în mediul rural. 

 

Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, zonă în care investițiile publice sunt la un nivel fără precedent în ultimii patru ani, a mers pe mai multe străzi din municipiul reședință de județ, străzi uitate de consilierii locali care  cer voturile din patru în patru ani, dar pe care aleșii locali nu s-au sinchisit să pășească nici măcar o singură dată în mandatul de patru ani. 

 



 

 

”Zilele trecute am luat la pas zona din spatele strazii Imparat Traian. Daca nu v-as fi spus lucrul acesta si as fi postat doar o fotografie ati fi crezut ca e facut intr-o comuna din judet, dar nu este asa. 🛣️Sunt strazi chiar din municipiul Botosani, strazi pe care nu stiu cati dintre alesii locali au fost vreodata sa le vada: Str. Izvoarelor, str. Tomis, str. Musat Voda, str. Vulturului, str. Cașin, str. Havuzului, str. Barbu Lazareanu, str. Valcele si multe altele. 🚧

Sunt sigur ca multi din consilierii municipali nici nu au auzit de ele, insa sunt strazi cu mii de persoane care voteaza de fiecare data, insa acestia nu beneficiază de asfalt, chiar daca traiesc la doi pasi de centrul orasului. 🚗Pe unele strazi e greu sa te deplasezi si pe jos, nu mai spun cu masina, pentru ca oamenii din zona se plang ca-si rup cauciucurile zilnic sau agata baia de ulei a masinii daca nu ocolesc bine pietrele aruncate acolo.

🤦🏻‍♂️Suntem in 2020, oamenii traiesc intr-un municipiu, insa au condiții poate mai proaste decat au unii oameni ce trăiesc in zona rurala.

Dragi alesi locali, oamenii trebuie sa aiba asfalt pe acele strazi. Nu mai suntem pe timpul lui Stefan cel Mare, cand oricum erau strazi de piatra mult mai bune. Botosanenii merita mai mult respect!, a postat Lucian Borfotină pe pagina sa de Facebook

 

Lucian Borfotină și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. 

SURSA FOTO: Pagina de Facebook LUCIAN BORFOTINĂ