Prima pagină » FOTO Se roagă de conducerea Primăriei să finalizeze lucrările la o stradă. ”Când plouă … cu barca sau cu un elicopter”
Administrație Politică Știri locale

FOTO Se roagă de conducerea Primăriei să finalizeze lucrările la o stradă. ”Când plouă … cu barca sau cu un elicopter”

Lucian Borfotină, coordonatorul ALDE în municipiul Botoșani, a transmis public un mesaj prin care roagă conducerea Primăriei Botoșani să finalizeze lucrările la strada Drumul Tătarilor. 

 

Începute în toamna anului trecut, lucrările la acel drum sunt departe de a fi finalizate. 

 

Borfotină, primar al comunei Cristești, unitate administrativ teritorială unde asfaltările drumurilor locale s-au făcut într-un timp record față de municipiul reședință de județ, roagă conducerea Primăriei Botoșani să renunțe la luptele politice și să se apuce de treabă pentru binele botoșănenilor. 

 




 

Mesajul integral postat de Lucrian Borfotină pe pagina sa de Facebook

 

Dragi aleși locali,

 

Vă rog respectuos să nu uitați că prin votul cetățenilor orașului Botoșani ați ajuns să vegheați la bunul mers al proiectelor și al implementării acestor proiecte, așa că vă rog să nu uitați de locuitorii de pe strada Drumul Tătarilor care așteaptă cu nerăbdare să se finalizeze lucrările, însă fără succes.

 

De fiecare dată când plouă nu mai pot ajunge la locuințele lor decât cu o barcă sau cu un elicopter. Am fost în urmă cu două zile pe Drumul Tătarilor și oamenii sunt disperați. Nu au mai văzut așa ceva. Au copii mici, trebuie să meargă la magazin și nu au pe unde. Dacă nu ai mașina, barcă sau poate un elicopter, nu ai cum sa te deplasezi.

 

Dragi aleși local, un proiect trebuie implementat cât mai repede pentru a nu deranja prea mult persoanele care sunt direct afectate. Din luna octombrie ați început lucrările acolo și încă nu sunt gata. Așteptăm cumva să vină alegerile?

 

În baza legii puteți apela la serviciile unui diriginte de șantier care va veghea în locul dumneavoastră la bunul mers al lucrării.

 

În concluzie, va rog să uitați un pic de certurile și contrele politice și să vă apucați de treabă. Vrem să știm când vor fi finalizate lucrările? Botoșănenii merită mai mult respect din partea dumneavoastră.

 

#Botosani #Strazi #DrumulTatarilor

Sursa foto: Pagina de Facebook Lucian Borfotină