Prima pagină » Cinci familii primesc mâncare caldă de la voluntarii din jurul grupului Producători Locali
Știri locale

Cinci familii primesc mâncare caldă de la voluntarii din jurul grupului Producători Locali

Cinci familii nevoiașe din municipiul Botoșani primesc o masă caldă de la voluntarii din jurul grupului Producători Locali și sponsorii atrași de aceștia. 

Deși campania ”O masă caldă pentru familiile nevoiașe din municipiul Botoșani” a început cu trei familii, numărul sponsorilor a făcut posibilă extinderea la cinci familii. 

Totul este coordonat de Emanuel Corduneanu, fondatorul grupului Producători Locali, Flavius Damean, directorul Asociației ”Arlechin”, și Narcis Drețcanu, unul dintre civiștii din Botoșani. 

 

 



 

 

În total sunt cinci familii care beneficiază în perioada 27 mai până în data de 31 mai inclusiv de o masă caldă.

Echipa de voluntari care a preluat pachetele puse la dispoziție de membri ai grupului PRODUCATORI LOCALI www.producatorilocali.com în campania ” O masă caldă pentru familiile nevoiașe „, este următoarea:

Emanuel Corduneanu , CENTRUL JUDEȚEAN DE VOLUNTARIAT BOTOȘANI – director executiv departamentul umanitar;

Narcis Dreţcanu – Donează pentru un zâmbet! 🙂♥️🇷🇴

Andreea Ursu, director executiv Asociația ” Ridică-te și umblă”,

Flavius Damean, director executiv, Asociația ” ARLECHIN „.

Familiile care vor beneficia de acest ajutor în perioada 27 – 31 mai 2020 sunt:

 




”Prima familie

Marcela Ispas, are 5 copilasi (13 ani, gemeni de 10 ani, 8 ani si unul de 5 ani), soțul a decedat acum doi ani, de Ciroza Hepatică și diabet. Trăiește și se luptă singură pentru cei 5 copilasi.

 

A doua familie

Familia Toasca Rodica, este bolnava de cancer si sotul sufera de diabet. Cheltuielile sunt prea mari pt tratamente, iar aceasta masa calda, le-ar fi o mare binecuvântare.

 

A treia familie

Caliman Florentina, o mamă tânăra, soțul a decedat în accident de masina, a rămas sa creasca singura, bebele de 2 luni. Ar avea nevoie si de pampers si lapte praf.

 

A patra familie

Familia Gradinariu Liliana, are 54 de ani, are doi copii un băiat în vârstă de 14 ani și o fată de 19 ani. Sotul a decedat acum 5 ani, lucra in afara, a avut accident la locul de munca. Pentru al repatria, a girat apartamentul, nu a mai putut achita si a ramas fara locuinta. Locuieste cu chirie, traiesc din somajul tehnic. Locuieste pe strada Aleea Calugareni

 

A cincea familie

Saramet Constantin, are 48 de ani, isi creste singur cei 5 copii”, a postat Emanuel Corduneanu pe contul său de Facebook.