Prima pagină » Botoșăneanul care a ajutat copiii centrul din Rădăuți merge cu sute de kilograme de alimente la centrul de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești
Știri locale

Botoșăneanul care a ajutat copiii centrul din Rădăuți merge cu sute de kilograme de alimente la centrul de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești

După ce a ajutat cu donații directe și cu donații de la oameni de afaceri Centrul de copii Maria Ward din Rădăuți, botoșăneanul Alexandru Mihalache ajută și un cămin de bătrâni. 

Este vorba despre Căminul de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești, unde cei 60 de bătrâni au fost depistați pozitiv la testul Covid-19, iar acum riscă să rămână fără alimente. 

Donațiile făcute până la Starea de urgență nu au mai ajuns la mănăstire și s-a ajuns în pragul unei crize alimentare, alături de cea de sănătate. 

 

 



 

 

”200 kg de făină, 100 kg mălai, 30 kg zacuscă, 30 kg paste, 50 kg fructe și legume, cartofi, făină vor merge la Căminul de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești”, a declarat Alexandru Mihalache.

Pentru sprijinul centrului de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești, Alexandru Mihalache este susținut de Sora Felicitas Butacu director centrul social Maria Ward, care mulțumește astfel lui Dumnezeu pentru donațiile primite la centrul de copii din Rădăuți.

Acesta este încântat de faptul că demersurile sale de ajutorare a copiilor de la Centrul Maria Ward vor fi sprijinite și de donațiile Magic Camp, ale lui Vlad Voiculescu, dar și ale lui Vlad Mixich. 

Totodată, botoșăneanul Alexandru Mihalache s-a implicat și în campania pentru donarea prin Rădăuțiul Civic a celor zece concentratoare de oxigen pentru Spitalul Rădăuți, șapte dintre ele fiind deja ajunse în Rădăuți. 

Mihalache a anunțat că în vară, când condițiile vor permite, și Mirel Manea, prim-trompetistul Filarmonicii Botoșani, va susține un concert caritabil la Rădăuți, alături de alți artiști.