Prima pagină » #ÎsRomân: cumperi de la producătorii locali și hrănești trei familii nevoiașe cu copilași
Știri locale

#ÎsRomân: cumperi de la producătorii locali și hrănești trei familii nevoiașe cu copilași

Fondatorul grupului ”Producători locali”, care a unit producătorii de alimente și nu numai din județ pentru ca botoșănenii să aibă acces la produse locale proaspete, Emanuel Corduneanu, a lansat o campanie umanitară alături de Asociația Centrul Județean de Voluntariat, condusă de Flavius Damean. 

Emanuel Corduneanu încearcă prin campania umanitară ”#ÎsRomân” să ajute trei familii timp de o lună de zile. 

Cele trei familii vor primi alimente în urma campaniei, tot ce trebuie să faceți este să cumpărați produse de la sponsorii campaniei. 

 



 

 

☆ Campania umanitară #ÎsRomân ☆

Nicio săptămână fără o faptă bună!

Are ca scop hrănirea a trei familii nevoiașe pe timp de pandemie și va dura 30 de zile începând din data:

11 Mai – 24 Mai 2020

25 Mai – 7 iunie 2020

8 iunie – 11 iunie 2020

 

În momentul actual fac parte din ASOCIAȚIA CENTRU JUDEȚEAN DE VOLUNTARIAT BOTOȘANI ( ARLECHIN).

https://voluntariatbotosani.ro/echipa/

Sunt implicat în proiectele lor însă curând voi avea si propria asociație care, de asemenea, va avea o strânsă colaborare cu ( ARLECHIN).

Tot ce trebuie sa faceți este sa cumpărați de la sponsorii înscriși în această campanie umanitară pt a le oferi un zâmbet și un ajutor în alimente și altele necesare familiilor nevoiașe.

Fiecare dintre aceștia va oferi câte un pachet de alimente de consum , produse de igiena și altele necesare după cum consideră pentru cele 3 familii nevoiase, asigurându-le traiul necesar timp de o săptămână.

 

 



 

 

Acestea sunt împărțite în 2 echipe.

Prima echipă care va da și startul acestei campanii umanitare #ÎsRomân

Restaurant Magic Land
Carmangeria Stejarul
Casa Dulce
Ferma Apicola Marineac
Restaurant Tea Time

A doua echipă:Laborator Delis
Hanul Agafton
Alemar Săpunuri
I.I. VALENTIN SOLOMONESCU
Aroma Caffe
Cofetăria J’adore

Prima echipa va oferi pentru prima săptămână produse alimentare, de igiena și altele necesare după cum vor considera acestia pentru cele 3 familii.

Următoarea echipa va oferi pentru următoarea săptămână, astfel încât să nu fie nici prea multă mâncare și produse de igienă încât să se risipească și nici prea puțină.

M-am gândit în primul rând să putem menține 1 luna de zile cu mâncare sănătoasă, produse de igienă și altele necesare 3 familii nevoiașe însă în același timp să nu fie greu financiar pt aceste firme, producători, persoane fizice care participa în această campanie.

Din prima echipă care va da și startul acestei campanii umanitare #ÎsRomân fac parte Restaurant Magic Land, Carmangeria Stejarul, Casa Dulce, Ferma Apicola Marineac

 

 

 



 

 

Detalii despre situațiile celor 3 familii:

 

PRIMA FAMILIE

Familia Alexa Nicu și Raluca, din sat Iacobeni comuna Dângeni din Județul Botoșani o familie luptătoare pentru cei patru copilași. Fiecare copil învață foarte bine și speră la un viitor cât mai bun.

Fiul cel mare al familiei are 15 ani, a trecut prin multe operații, dar asta nu-l împiedică să spere în a ajunge un bun medic.

 

A DOUA FAMILIE

Familia Zavastin Marian și Anca, din sat Ionășeni, comuna Trușești, are 3 copilași împreună.

Luptă pentru a le asigura copiilor un viitor mai bun.

 

A TREIA FAMILIE

Familia Badarau Lică și Florentina, din sat Baranca, comuna Hudesti, are două fetițe,  de 4 și 7 ani, care învață foarte bine, visează și cred într-un viitor mai bun. Își doresc o căsuța sigură, câte o bicicletă.

 

SURSA: contul de Facebook Emanuel Corduneanu