Prima pagină » Costel Lupașcu: ,,PSD NU SUSȚINE LEGEA AUTONOMIEI ȚINUTULUI SECUIESC’’
Știri locale

Costel Lupașcu: ,,PSD NU SUSȚINE LEGEA AUTONOMIEI ȚINUTULUI SECUIESC’’

Comunicat de presă:

PSD NU SUSȚINE LEGEA AUTONOMIEI ȚINUTULUI SECUIESC !  PSD va vota împotriva acestui proiect de lege și îl va respinge URGENT la Senat, care este cameră decizională.

 „România a fost, este și va fi stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil, conform  Constituției României.  Eu, Costel Lupașcu, în calitate de deputat și nici unul dintre colegii mei din PSD  nu am votat și nu vom vota un asemenea proiect de lege. ”

Astăzi am asistat la o manipulare ordinară marca PNL! PNL și  Iohannis vor dezbinarea României și a românilor.

 



 

 

,,Probabil Șoptică a copiat modelul lui Iohannis de a ataca josnic și disperat PSD-ul, România și românii, de pe poziții mincinos-naționaliste, pe tema proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc. PSD NU SUSȚINE NICIO AUTONOMIE A TINUTULUI SECUIESC.  NU EXISTĂ NICIO ȘANSĂ CA PROIECTUL RESPECTIV DE LEGE SĂ FIE ADOPTAT DE SENAT, CARE ARE VOTUL DECISIV.

Nu trebuie uitat că PSD a votat împotrivă și în comisiile de specialitate din Camera Deputaților. Acest proiect are NUMAI rapoarte de respingere și avize NEGATIVE. Acest proiect a fost introdus pe ordinea de zi cu raport de RESPINGERE. Domnul Șoptică, dacă este de bună credință, probabil știe foarte bine, dar a uitat să precizeze în comunicat faptul că Biroul Permanent al Camerei a atenționat Comisia de Administrație printr-o adresă că se împlinește termenul de adoptare tacită și că trebuie să facă ceva. Și probabil știe foarte bine că această Comisia pentru Administrație condusă de PNL a avut nevoie de 3 săptămâni ca să dea un raport pentru această lege. 

Acest moment a fost un  prilej pentru patrioții de conjunctură să plângă de grija țării, să-și etaleze merite inexistente, să strige anacronic. Astăzi, la ora 14:00, este ședință a Senatului, cameră decizională, când toți parlamentarii PSD vor vota impotriva acestei legi antiromânești și anticonstituționale. Sperăm că după acest vot lucrurile să reintre în normal, iar PNL să guverneze, în frunte cu președintele său Iohannis, pentru români și nu pentru dezbinare și propriul interes.’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

Iohannis continuă să mintă deșănțat de la pupitrul prezidențial. A coborât atât de jos încât nu mai există apariție publică în care să nu mintă.

,,Cum poate unul ca Iohannis să spună că  PSD dă Ardealul ungurilor, când el este cel care a girat trimiterea românilor la export pe plantații si vânzarea pădurilor României la firme austriece??? În loc să fie preocupat de soarta românilor, de măsuri concrete, care să fie aplicate imediat pentru relansarea economiei și protejarea nivelului de trai, Iohannis continuă campania electorală pentru PNL! Iohannis uită că România este în situația de astăzi pentru că el și PNL erau în campanie și planificau anticipatele, în timp ce pandemia, conform declarațiilor lui, era doar o banală răceală! ’’