Prima pagină » A donat o ambulanță unei comune. Are instalație de ventilație, electrocardiograf, Doppler și trusă de microchirurgie
Administrație Știri locale

A donat o ambulanță unei comune. Are instalație de ventilație, electrocardiograf, Doppler și trusă de microchirurgie

Centrul Medico-Social construit de Primăria Dângeni din fonduri nerambursabile, a primit o donație importantă constând într-o ambulanță cu un nivel ridicat al dotărilor. 

Astfel, comuna Dângeni a devenit unitatea administrativ-teritorială din mediul rural, din județul Botoșani, cu cele mai performante dotări din punct de vedere medical. 

Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a declarat că toată comunitatea locală are de câștigat ca urmare a primirii acestei donații venite din partea unui botoșănean a cărui identitate nu a vrut să fie dezvăluită public. 

 




 

”Centrul Medico-Social Dângeni are în dotare și ambulanță. Mașina autospecială este donată de o persoană cu suflet bun”, a spus Cătălin Rotundu

Ambulanța din comuna Dângeni este dotată cu aparat de oxigen, instalație de ventilare, electrocardiograf, Doppler, trusă de microchirurgie. 

”Suntem în procedură de achiziție consumabile și echipamente de protecție pentru cei doi asistenți comunitari care lucrează pe ea”, a completat primarul comunei Dângeni.