Prima pagină » Costel Lupașcu: Hristos a Înviat! 
Politică

Costel Lupașcu: Hristos a Înviat! 

Dragi botoșăneni, dragi prieteni, 

 

Sfintele Paști este Sărbătoarea liniștii și a speranței  pentru fiecare dintre noi, un prilej de a celebra cu sufletul deschis, alături de cei dragi, Învierea Domnului Iisus Hristos.

 

Chiar dacă nu putem să mergem la Biserică, la slujba de Înviere, anul acesta vom aprinde o lumânare și vom spune din suflet: Hristos a Înviat! 

Apoi vom avea grijă de ai noștri și de comunitatea noastră. Lumina Invierii ne poate călăuzi în acțiunile noastre cotidiene, poate să ne inspire în tot ceea ce facem și ne va ajuta să lucrăm împreună pentru binele comun.

 

 

 

Astăzi, în contextul pandemiei cu noul coronavirus (COVID 19), când vedem în jurul nostru atât de multe semne ale bolii şi ale morţii fizice, toţi trebuie să ne rugăm lui Dumnezeu pentru toate persoanele bolnave, dar şi pentru toţi medicii şi personalul sanitar, pentru toţi voluntarii care ajută pe cei bolnavi şi pe cei izolați, precum şi pentru toţi cei ce lucrează cu devotament pentru sănătatea şi binele poporului român. Totodată, vă rog să ne rugăm pentru toate familiile şi copiii, tinerii şi bătrânii neajutorați, pentru toţi cei nevoiți să rămână acasă, în izolare, respectând măsurile de siguranță sanitară.

ÎMPREUNĂ vom învinge și de data aceasta! Vom depăși starea de urgență, vom învinge pandemia, ne vom regăsi duminicile la Biserică, vom fi din nou alături de cei dragi și vom avea parte de micile bucurii ale vieții. Vom face toate aceste lucruri ÎMPREUNĂ !

Minunea Învierii lui Hristos să vă lumineze viața și să vă aducă multă sănătate, pace, speranță,credință și puterea de a dărui și ajuta semenii!

 

Vă doresc tuturor un PAȘTE FERICIT !

Hristos a Înviat !

 

Deputat Costel Lupașcu