Prima pagină » Cu ce spală Urban Serv străzile din Botoșani? Kemtek oxide și KS26, plus un produs care are la baza hipocloridul de sodiu
Administrație Știri locale

Cu ce spală Urban Serv străzile din Botoșani? Kemtek oxide și KS26, plus un produs care are la baza hipocloridul de sodiu

Comunicat de presă URBAN SERV Botoșani cu privire la substanțele folosite pentru spălarea dezinfecția străzilor din municipiul reședință de județ:

Informații despre substanțe pe pe care le folosim în dezinfecția străzilor
1. Kemtek oxide
Este o soluție de ultima generatie produsă în Olanda , care are în compoziție dioxid de clor, un produs bicomponent cu procedura simpla de utilizare , în urma folosirii acestuia nerezultand produse reziduale.Nu este un produs coroziv. Are toate avizele de biocid TP2, TP4, TP5, TP 11 de la Ministerul Sănătății.Pentru dezinfecția de străzi concentratia avizată  este cuprinsă între 0,4% Si 1%. Noi folosim o concentrație de 1%.
Nu este un produs nociv fiind pe baza de dioxid de clor , nu necesita clătire.



2.KS26
Este un agent care curăță si dezinfecteaza cu clor activ bactericid si fungicid.in urma acestuia rezulta spuma activă, necesita clătire. Corespunde normelor de spălare si dezinfectare.
Componentele sale sunt organice și biodegradabile. Are toate avizele de la Ministerul Sănătății.
3. Al treilea produs are la baza hipocloridul de sodiu, il folosim in cazul in care nu mai avem în stoc primele două, este un produs avizat dar a căror efecte sunt mai scăzute fata de efectele de la primele două soluții.
Urban Serv este alături de dumneavoastră.
UBAN SERV Botoșani
loading…