Prima pagină » Coronavirus a închis centrele de înfrumusețare. Profesioniștii s-au mutat în online. Bellona Beauty e pe Facebook și Whatsapp
Economic Știri locale

Coronavirus a închis centrele de înfrumusețare. Profesioniștii s-au mutat în online. Bellona Beauty e pe Facebook și Whatsapp

Centrele de înfrumusețare sunt printre cele mai afectate afaceri de către măsurile restrictive luate de autorități pentru încercarea de prevenire a contaminării cu Coronavirus. 

Toate saloanele de beauty sunt închise pentru o perioadă nedeterminată din cauza situație în care ne aflăm. 

Profesioniștii din acest domeniu își țin aproape clientele chiar dacă nu pot avea contact direct. 

Andreea Măntăluță deține Bellona Beauty Studio&Academy, unul dintre cele mai apreciate centre de înfrumusețare de pe plan local. 

 

 

 



 

 

Salonul deținut de Andreea Măntăluță a fost închis pe 18 martie pentru o perioadă nedeterminată, în contextul epidemiologic actual și potrivit reglementărilor în vigoare

Și cum profesioniștii nu își uită clienții, indiferent de situație, nici Andreea Măntăluță nu întrerupe contactul cu doamnele și domnișoarele care apelau la serviciile salonului său. 

”Important în acest moment este să aveți grijă de voi și de sănătatea voastră dar, să nu uităm de rezultatele obținute în urma tratamentelor în salon! Fără îngrijire acasă post-tratament, toată munca este în zadar și de aceea m-am gândit să vă ofer o soluție. Putem discuta despre necesitățile tenului sau ale pielii voastre iar eu vă pot recomanda produse potrivite de îngrijire! Așadar, sunt disponibilă pentru voi să raspund la mesaje pe whatsapp sau messenger în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-18.00, pentru a vă da sfaturi sau pentru a găsi cea mai bună soluție pentru îngrijirea tenului vostru acasă în această perioadă!”, le-a transmis Andreea Măntăluță clientelor sale. 

Soluțiile propuse de Andreea Măntăluță pot fi aplicate de acasă prin achiziționarea de produse recomandate de aceasta și comandate online și se primește și o reducere de 10%. 

 

”În momentul în care găsim soluția ideală, puteți intra pe www.beautyoneshop.ro iar după ce puneți în coșul de cumpărături produsele și finalizați comanda, în secțiunea VOUCHERE, aplicați codul de reducere BBELLONA10 și veți vedea discountul de 10% aplicat pe întreaga comandă. *Discountul nu se aplică la produse deja reduse sau la pachete promoționale!”, a completat antreprenoarea care deține Bellona Beauty Studio&Academy. 

 

#staybeautiful #stayawensome #professionaladvice #beautyathome #aftercare

 

 

 

loading…